Video : Tipsbladet
VM

Fransk tvivl om dansk stjerne: Spiller han?

Efter den anonyme indsats mod Tunesien spekulerer det franske medie RMC Sport i, at Kasper Dolberg ikke starter på banen i aftenens brag mellem Danmark og Frankrig.

I optakten til aftenens VM-brag mellem Danmark og Frankrig er Kasper Dolberg en af de danskere, der fylder lidt mere i den franske presse. 

Dolberg er stadig ejet af Nice, og derfor er der særligt fransk fokus på Sevilla-lejesvenden, der har haft et svært efterår i Andalusien. 

Og ifølge det franske medie RMC Sport er det meget muligt, at Kasper Hjulmand efter Tunesien-kampen vælger at vrage Kasper Dolberg fra startopstillingen. 

- Han var meget skuffende mod Tunesien, da Danmark indledte VM, og Kasper Dolberg kan ryge på bænken til opgøret mod Les Bleus denne lørdag, skriver RMC Sport således. 

RMC Sport peger på, at Kasper Hjulmand valgte at vise tillid til Dolberg efter angriberens pauvre efterår i det sydspanske, men at den beslutning ikke ligefrem gav gevinst for den danske landstræner, idet Dolberg leverede en 'dårlig præstation' med mange tabte dueller og dårlige beslutninger. 

RMC Sport peger endvidere på, at Sevillas tilhængere næppe var overraskede over Dolbergs indsats, idet danskeren er gået igennem første halvdel af sæsonen 'som et spøgelse'. 

Det er først omkring klokken 16.00, at vi får Kasper Hjulmands startellever at se. Allerede nu kan du dog læse Tipsbladets optakt til Danmark-Frankrig, hvor vi også kommer med et bud på Danmarks startopstilling. 

Kampen mellem Danmark og Frankrig sparkes i gang klokken 17.00 og kan ses på TV 2.