• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Troels Bager Thøgersen

Hænger stort prisskilt på dansk landsholdsspiller

Foto: Getty Images

Det bliver ifølge Tipsbladets oplysninger ikke billigt, hvis Tottenham eller en anden interesseret klub vil købe Andreas Skov Olsen fri af Club Brugge til januar.

Af Troels Bager Thøgersen

Andreas Skov Olsen har ikke haft den letteste november med ujævne kampe for Club Brugge og endda et par ture på bænken i kølvandet på en skade.

Danmarks 0-0-kamp mod Tunesien tirsdag var heller ikke det store offensive sus for forwarden, der spillede et markant EM for Danmark i sommeren 2021.

Hjemme i Europa kunne noget til gengæld tyde på, at der er aktivitet omkring den danske landsholdsspiller.

Flere større klubber, herunder Tottenham Hotspur, skal være interesseret i danskeren, der for 10 måneder siden skiftede en frustrerende tilværelse som bænkevarmer i Bologna ud med en fast plads i Club Brugges idealopstilling.

Men det bliver ikke nogen billig omgang efter danske og belgiske standarder, hvis nogen skal have forhandlet danskeren fri af Club Brugge.

Belgierne, der kort før transferdeadline købte FC Midtjyllands Raphael Onyedika fri for omtrent 75 millioner kroner, har de seneste år haft stor succes med at sælge spillere.

Hele otte mand er røget afsted til udlandet siden sommeren 2019 for beløb mellem 75 og 240 millioner kroner med den belgiske VM-spiller Charles De Ketelaere som den dyreste, da han kom til AC Milan i begyndelsen af sommeren i år.

Og det påvirker prisen.

Ifølge Tipsbladets oplysninger har Club Brugge ikke fået nogen tilbud på Andreas Skov Olsen her i efteråret, men hvis interesserede klubber dukker op i indbakken hos klubledelsen, skal den danske landsholdsspiller koste et beløb mindst svarende til de cirka 185 millioner kroner, brasilianske Wesley kostede i 2019 ved et skifte til Aston Villa.

Om nogen vil betale en sådan pris for Andreas Skov Olsen skal være usagt, men især på Premier Leagues transfervindue, som Club Brugge i høj grad sigter efter, er det ikke nogen svimlende sum.

Andreas Skov Olsen kostede i omegnen af 45 millioner kroner, da han i slutningen af januar skiftede fra Bologna til Club Brugge.

Brugge gik videre i Champions League og skal til februar møde Benfica, mens belgierne lidt skuffende kun er firer halvvejs i den nationale turnering med 13 point op til Genk på førstepladsen.