• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Mikkel Fuhr Nielsen

Højbjerg sender dansk landsholdsduo til tælling

Foto: Getty Images

Oliver Christensen og Jesper Lindstrøm var ude af stand til at abstrahere fra Pierre-Emile Højbjerg under et interview.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Danmark er selvsagt i Qatar for at skaffe et stort resultat ved VM.

Ved siden af jagten på VM-trofæet, så hører der sig også en masse medieaktiveter til landsholdets egne kanaler og den medrejste presse. 

I den forbindelse var Oliver Christensen og Jesper Lindstrøm sat i stævne til en LIVE-aktivitet, hvor landsholdets fans kunne stille duoen spørgsmål. Oliver Christensen skal netop til at fortælle om sine ritualer i forbindelse med en kamp, da Pierre-Emile Højbjerg stjæler rampelyset.

I baggrunden bevæger han sig ind i billedet kun iført underbukser. Det ser ikke ud til at genere ham synderligt meget, da han fortsætter forbi kameraet. Lange elevatorblikke og store grin sender studiet til tælling, hvorefter Oliver Christensen fortsætter.

- Inden vi tager ud til stadion går jeg altid i bad. Bagefter mediterer jeg fem minutter. Det gør jeg altid. Tænker over kampen og hvilke nogle ting, som jeg skal have fokus på, siger Bundesliga-keeperen efterfølgende.

Mens Oliver Christensen primært har en reserverolle bag Kasper Schmeichel og Frederik Rønnow, så fik Jesper Lindstrøm sin VM-debut i åbningskampen mod Tunesien.

Han blev indskiftet i anden halvleg, men heller ikke han kunne lukke den tunesiske defensiv op, hvorfor Danmark noget skuffende måtte nøjes med et kryds i turneringens første kamp. På lørdag venter forhåndsfavoritterne fra Frankrig.

Du kan se sekvensen med Pierre-Emile Højbjerg, der afbryder interviewet med landsholdsduoen nedenfor.