• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Tipsbladet.dk

Managerspil til VM: Kan du slå eksperterne?

Foto: Getty Images

VM står for døren, og Tipsbladet inviterer til VM-managerspil.

Af Tipsbladet.dk

Det er ved at nærme sig vinter i Danmark, og derfor er det underligt at sige, at VM står for døren.

Det kontroversielle VM spilles fra på søndag og lidt mere end en måned frem, og Tipsbladet er klar til at dyste mod vores dygtige brugere i Holdet.dk's populære managerspil.

Tipsbladet har oprettet en gruppe til Holdet.dk's VM Manager 2022, hvor vi vil dyste mod jer brugere for at finde ud af, hvem der er bedst og mest vidende omkring verdensmesterskabet og de 32 lande, der er med.

Gruppen hedder "Tipsbladet", og du kan tilmelde dig helt frem til starten på slutrunden, hvorefter der bliver lukket for tilmelding. Du kan kun tilmelde ét hold per bruger.

DU KAN KLIKKE HER OG KOMME TIL GRUPPEN

Vi udlodder bogpræmier til top tre i vores gruppe.

Når VM er forbi, er det vigtigt, at du gør os opmærksom på det, hvis du er endt i top tre. Det gør du ved at sende en mail til kje@tipsbladet.dk - gerne med redaktion@tipsbladet.dk som cc. I emnefeltet skriver du "VM-managerspil", og i mailen fortæller du, hvilket hold du har. Du skriver også dit navn og din adresse. Og så sørger vi for at få sendt nogle præmier afsted.

Vi ser frem til igen at vise vores ekspertise, og ønsker folk et fodboldmæssigt godt VM. 

Forholdene i Qatar og det faktum, at migrantarbejdere arbejder under slavelignende forhold, er naturligvis under al kritik. Og at VM i det hele taget er endt i Qatar, er en politisk skandale.

Tipsbladet har gennem mange år sat fokus på de forfærdelige forhold i det mellemøstlige land, og du kan klikke på dette link og få et overblik over nogle af de artikler, Tipsbladet har lavet de senere år.