• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Lars Gram-Hanssen

Medie: Så længe kan Neymar være ude

Foto: Getty Images

Ifølge det brasilianske medie Globo tyder meget på, at Neymar først vil være spilleklar igen til en eventuel kvartfinale.

Af Lars Gram-Hanssen

Brasilien har vundet deres to første kampe under VM, men alligevel er der ikke decideret feststemning i det sydamerikanske land. 

Neymar udgik således med en skade i den første gruppekamp mod Serbien, og ifølge det brasilianske medie Globo ser prognosen ikke voldsomt lovende ud for PSG-stjernen. 

Neymar missede 1-0-sejren over Schweiz og er allerede blevet meldt ude af fredagens opgør mod Cameroun. Men ifølge Globo er det nu også tvivlsomt, om den brasilianske superstjerne når at blive klar til 1/8-finalen, som spilles på mandag eller tirsdag. 

Ifølge Globo kommer de kommende dage til at afgøre, om Neymar kan komme i spil til en 1/8-finale. Globo skriver endvidere, at brasilianerne meget vel kan ende med at tage Neymar med på bænken, selvom han stadig er plaget af smerter. 

Brasilien står med rigtig gode chancer for at vinde gruppe G, idet ét point mod Cameroun vil være nok til at sikre førstepladsen. Det vil betyde en 1/8-plads mod nummer to fra gruppe H. 

Ghana indtager netop nu andenpladsen i gruppe H, som også indeholder Portugal, Uruguay og Sydkorea.