• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Lars Gram-Hanssen

Medie: Southgate bænker engelsk stjerne mod Wales

Foto: Getty Images

Ifølge Daily Mail forventes det, at Gareth Southgate vil lave en del ændringer til Englands sidste gruppekamp mod Wales.

Af Lars Gram-Hanssen

Jude Bellingham må tage plads på bænken i Englands sidste gruppekamp mod Wales. 

Sådan lyder det i hvert fald fra Daily Mail, der skriver, at landstræner Gareth Southgate har besluttet sig for at starte med Liverpool-anføreren Jordan Henderson i stedet for Bellingham. 

Bellingham kom stærkt fra start under VM i Qatar, hvor den unge Dortmund-stjerne bragte England foran med 1-0 i det, der endte med at blive en 6-2-sejr over Iran. 

I Englands anden gruppekamp mod USA fik Jude Bellingham dog ikke sat et aftryk på kampen, der endte uden scoringer, og ifølge Daily Mail får Bellingham altså nu en pause i den sidste gruppekamp, der spilles tirsdag klokken 20.

Daily Mail skriver endvidere, at det stadig ikke er sikkert, hvor mange ændringer Gareth Southgate vil lave til Wales-kampen, efter at den engelske landstræner mod USA gav genvalg til de samme 11 spillere, der havde spillet Iran ud af banen. 

Forventningen er dog, at Southgate vil rotere en del, idet England næsten er sikre på at gå videre fra gruppen. England har således fire point efter de første to gruppekampe.