Video : Tipsbladet
VM

Misser næste kamp: Nu deler Neymar voldsomt foto

Neymars ankel ser ikke ud til at have det specielt godt.

De brasilianske fans holder vejret i disse dage, efter at Neymar udgik med en skade i VM-favoritternes første gruppekamp mod Serbien. 

Neymar udgik i slutningen af 2-0-sejren, og her tre dage efter kampen har PSG-stjernen så delt et billede af den beskadigede ankel. 

Og det ser ikke specielt godt ud. 

Billedet, som Neymar har delt i en story på Instagram, viser således, at superstjernens ankel er voldsomt hævet. Neymar har dog også skrevet 'Boraaaa', hvilket kan oversættes til 'kom så', og dermed lyder det til, at brasilianernes store stjerne stadig bevarer optimismen. 

Allerede nu ligger det dog fast, at Neymar ikke kommer i aktion, når Brasilien mandag eftermiddag møder Schweiz i deres anden gruppekamp. 

- Neymar og Danilo gennemgik MRI-scanninger fredag eftermiddag, og vi fandt ledbåndsskader hos dem begge. Det er vigtigt at bevare roen og evaluere det på daglig basis. Planen er at lade dem begge restituere, så de kan spille resten af slutrunden, lyder det, ifølge talkSPORT, fra den brasilianske holdlæge Rodrigo Lasmar. 

I Neymars fravær er det sandsynligt, at den brasilianske landstræner Tite vil rykke West Ham-spilleren Lucas Paqueta frem som offensiv midtbanespiller.