• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Oliver Okstrøm

Nelsson: Ikke et ikon i Galatasaray - endnu

Foto: Getty Images

Victor Nelsson er ikke bleg for at erkende, at han er en af favoritspillerne for fansene i Istanbul-klubben.

Af Oliver Okstrøm

Victor Nelsson er en af blot fire uddannede midterforsvarere i den danske VM-trup, og mod Frankrig fik han en plads, da den vante anfører Simon Kjær måtte vige pladsen grundet en mindre skade.

Det kommer også efter, at han er blevet vældig populær i tyrkisk fodbold, hvor han tørner ud for Galatasaray. Det er da også noget, som han mærker i Qatar, hvor en gruppe fans i forbindelse med et interview med DR Sporten opdagede ham.

Her blev der råbt på danskeren navns gentagne gange, og Nelsson måtte derfor naturligt svare på sin status i klubben.

- Jeg ved ikke, om jeg er et ikon endnu. Så tror jeg, at man skal være der længere tid. Men jeg kan godt lide fansene, og jeg tror, at det er gengældt, siger han og fortsætter:

- De er fantastiske, men ikon ved jeg ikke. Jeg er nok en af favoritspillerne, hvis jeg selv skal sige det, lyder det fra Victor Nelsson.

Der er dog også andet at tænke på for stopperen, som har Australien på menuen onsdag eftermiddag. Det bliver en skæbnekamp for danskerne, som skal have en sejr, hvis de vil videre i turneringen.

I forhold til australierne erkender Nelsson, at han ikke har det store kendskab, men at han ved, hvem nogle af spillerne er, og at de spiller meget med en 'fighting spirit - og selvom de godt kan spille med bolden, så er det mere lange bolde og fysik, der bliver spillet på.

Interessen fra andre klubber ser desuden ud til at vokse for Nelsson. Læs mere om det her.