VM Oliver Okstrøm

Nu trækker FIFA i land om VM hvert andet år

Foto: Getty Images

Der er godt nyt til de spillere, som har ærgret sig over FIFA's VM-planer.

Af Oliver Okstrøm

FIFA-præsident Gianni Infantino har torsdag haft et møde i England med den engelske spillerforening, hvor blandt andet Paul Pogba og Juan Mata fra Manchester United deltog. Her kom man frem til, at det internationale fodboldforbund nu vil trække i land i forhold til at presse på for et VM hvert andet år.

Det melder nyhedsbureauet AP.

Særligt spillernes bekymring for, at de vil blive for pressede i det kampprogram, som kan følge med, hvis man skal lave VM hvert andet år i stedet for hvert fjerde, som det har været siden 1930.

- Det var virkelig for både os og dem, hvordan vi kan stille spillerne i de bedste forhold, så de kan præstere bedst i de største kampe, fortæller Infantino i et interview med førnævnte medie.

Endvidere peger han på, at spillerne havde den indgang, at de gerne ville spille alle kampe og hver dag, hvis de kunne, men det er bare ikke muligt for dem.

Samtidig mener spillerne også, at VM vil miste prestige, hvis der skal være slutrunde meget oftere.

Der har været meget pres over store dele af Europa mod, at man gennemfører planerne om at spille VM oftere. Det er også noget som landsholdsprofilen Joakim Mæhle har ytret sig om. Læs mere om det her.