Video : Tipsbladet
VM

Revser Ronaldo: Det er bare forfærdeligt

Ifølge den tidligere Chelsea-profil John Obi Mikel har Cristiano Ronaldo afsluttet sit forhold til Manchester United på elendig vis.

Cristiano Ronaldo er blevet kåret til verdens bedste spiller fem gange, men portugiseren er en spiller, der deler vandene. 

Og en af dem, der ikke synes særligt godt om den klubløse legende, er den tidligere Chelsea-stjerne John Obi Mikel. 

- Jeg har aldrig rigtig været fan af Ronaldo. Jeg forstår jeg det ikke rigtig, når en spiller har så stort et ego. Han har aldrig rigtig været en af mine favoritspillere, og det er egentlig årsagen til, at jeg altid peger på Messi, lyder det således, ifølge Dubai Eye, fra John Obi Mikel. 

- Så jeg vil sige, hvis en spiller går ud og laver sådan et interview, hvad får dig så til at tænke, hvis din klub henter ham til januar, at han ikke vil gøre det samme igen?

- Så ja, alle klubber vil være bevidste om det... men hør her, han er Cristiano Ronaldo, og han er en af de største spillere nogensinde. Jeg tror, at han nok skal finde en anden klub til januar og fortsætte sin karriere. Men i mine øjne er det bare et forfærdeligt scenarie. Han har gjort så meget for klubben, og at se det slutte sådan her, det er bare forfærdeligt. På hans vegne vil jeg sige, at han ikke skulle have lavet det interview. Timingen var også forkert. Det er bare ikke i orden. Det ser bare ikke rigtigt ud for en spiller, der har opnået så meget. 

Cristiano Ronaldo scorede torsdag på et straffespark, da Portugal slog Ghana med 3-2 ved VM. Portugisernes næste kamp er på mandag klokken 20, hvor Uruguay er modstanderen.