• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Jacob Quvang

Video: Iskold stemning mellem Ronaldo og Fernandes

Foto: Getty Images

Det var tydeligt at se på Bruno Fernandes, at han ikke synes, at Cristiano Ronaldo er verdens bedste holdkammerat lige i øjeblikket.

Af Jacob Quvang

Hvis Portugal skal have succes ved VM-slutrunden, så skal landet for alvor sætte sin lid til Manchester United-duoen Cristiano Ronaldo og Bruno Fernandes.

De to bærer meget af det offensive ansvar på skuldrene, men stemningen mellem de to United-stjerner er ikke på sit højeste, efter at Cristiano Ronaldo efter weekendens sejr over Fulham gav et ekstremt kritisk interview, hvor han svinede Manchester United til.

Nu spekuleres der i, at han er dead man walking i Manchester United, og det var også til at se, at han ikke har verdens største stjerne i Bruno Fernandes' bog, da de to stødte på hinanden under forberedelserne til VM. 

Her har Portugals fodboldforbund lagt en video på Twitter, der måske ikke er helt gennemtænkt. Efter godt ti sekunder viser den Bruno Fernandes komme ind i omklædningsrummet, hvor han finder sin plads ved siden af Cristiano Ronaldo. Her rækker Ronaldo hånden ud til Fernandes, som meget modvilligt tager den, mens han siger noget til Ronaldo, hvis ansigtsudtryk tydeligt viser en mand, der ikke helt ved, hvad han skal gøre. 

Se videoen herunder: