Dagens Spilforslag: AaB-trio er tilbage på toppen
Foto: Getty Images
Spil

Dagens Spilforslag: AaB-trio er tilbage på toppen

Fredag kl. 19.00
Randers FC – AaB
Kasper Kusk leverer assist
4,80 @ Danske Spil

Fredag kl. 19.00
Randers FC – AaB
Lucas Andersen leverer assist
6,10 @ Danske Spil

Peter Feher går ind til sin anden kamp som cheftræner for AaB, der skal på en svær mission i Randers. Her har AaB ikke vundet siden maj 2017, men bolsjestriberne er omvendt kommet på måltavlen i 10 af de sidste 11 ture til den kronjyske by.

Feher satser da også offensivt, hvis forhåndsmeldingerne er korrekte. AaB starter i en 3-4-3, hvor den før så anpriste angribertrio i form af Lucas Andersen, Tom van Weert og Kasper Kusk gør comeback. De tre har ikke startet inde sammen i denne sæson, men en skade til Iver Fossum samt gode indhop fra sidstnævnte baner altså vejen for ændringen.

Det er interessant set med betting-øjne. For selv om AaB ikke altid får point med fra Randers, så er chancerne for mål gode. Og de kræver ofte et oplæg. Kasper Kusk leverede et sligt med indhoppet imod Brøndby. Han bevarer dermed sin status som ligaens største kreatør af store chancer, selv om spilletiden har været lille.

Og Lucas Andersen burde have udbygget statistikkerne med to assist efter Brøndby-kampen, men her svigtede medspillerne altså i forhold til skarpheden. AaB skal nok få chancer imod Randers. Og med to toptændte spillere i form af van Weert og Kusk samt en Lucas Andersen, der atter får kreative legekammerater i front, så tror jeg også på mål.

Odds 4,80 (Kusk) og 6,10 (Andersen) på oplæg fra to af ligaens største chanceskabere er ganske enkelt for pænt til ikke at hoppe med ombord på begge.