Spil

Dagens Spilforslag: Celta tager point igen

Betis fra Sevilla får besøg af Celta Vigo i denne første kamp i runde 31 Fredag aften. Første kamp i to uger for de mandskaber.

La Liga, Spanien
Fredag 21.00
Betis - Celta Vigo
2-tal +0,5 (asian hcp), odds 1,82 hos Bet365

3 ting der taler for spillet: 

⇒ Betis er gået i stå - fire nederlag i træk.
⇒ Celta bør være mere motiveret.
⇒ Celta har ikke tabt siden de fik ny træner (to kampe) 

Betis er stadig i spil til den nederste europæisk plads, nemlig 6. pladsen, men med seks point op og otte runder tilbage ser det svært ud. Real Sociedad der har 6. pladsen er tilmed godt kørende med tre sejre i træk og på papiret et lidt bedre hold end Betis. Derfor kan motivationen heller ikke være i top hos hjemmeholdet. At de så tilmed er igang med en meget skidt stime, som tæller fire nederlag i træk gør ikke ligefrem at Betis bobler af optimisme. Motivationbør der til gengæld være hos udeholdet, der kun er tre point over nedrykning, men som er markant bedre kørende end Betis. Da Celta for en måned siden tabte 4-0 ude til Real Madrid, valgte Celta-ledelsen at fyre Benitez og det har indtil videre haft den ønskede effekt, nemlig en sejr og en uafgjort siden da.
Begge har lidt spillere ude, men ikke noget rykker ved vurderingen af kampen, da det er ret ligeligt fordelt. 
Da de mødtes i starten af året vandt Celta 2-1 hjemme i Galicien. 
Hvis vi skal prøve at vende den om, så bør Betis have haft bedst af den to ugers pause der har været pga Copa del Rey-finalen fik lov at stå alene og tage alt opmærksomheden i sidste weekend, hvor der ikke blev spillet kampe i den bedste spanske række.