18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
Video : Tipsbladet
Spil

Dagens Spilforslag: Godt med mål i Manchester

Manchester United klarede sig med nød og næppe videre i til finalen i FA-cuppen i Søndags. Nu venter Premier Leagues dårligste hold, Sheffield United, på Old Trafford.

Premier League, England
Onsdag 21.00
Manchester United - Sheffield United
Over 3,5 mål, odds 1,92 hos ComeOn

3 ting der taler for spillet: 

⇒ Ingen af holdene har noget at tabe - ligner en meget åben kamp.  
⇒ Stort set kun defensive spillere ude for de to hold. 
⇒ Sheffield Utd har tendes til at falde sammen. 

Fire dage før denne kamp var Sheffield Utd involvoret i et bundopgør mod Burnley, hvor Sheffield hjemme tabte med hele 1-4 og det var vel det endelige dødsstød for Sheffield selvom de ikke matematisk er rykket ud - endnu. Manchester spillede Søndag på Wembley i FA Cup-semifinalen mod Coventry fra Championship, hvor de førte 3-0, men den endte 3-3 i ordinær tid. Man Utd endte med at gå videre via straffesparkskonkurrence. Man Utd er 7´er i PL og har ikke så meget at spille for der. Resten af sæsonen kommer hovedsageligt til at handle om FA Cup-finalen, hvor de skal forsøge at overraske positivt og slå naboerne Man City. Sheffield har ikke noget at tabe og derfor ligner det her en meget åben og end-to-end kamp med, forhåbentlig, masser af mål tilfølge. Sheffields kampe har i forvejen ligaens 3. højeste målsnit med 3,61. Man Utds er knapt 3, men de seneste fire kampe har haft hele 21 mål. Der er flere ekseksempler på Sheffield U er faldet sammen i løbet af sæsonen, det kan heller ikke afvises at det sker her. De har tabt 5-0 fire gange, 6-0 en gang og 8-0 en gang.