Foto: Getty Images
Spil

Dagens Spilforslag: RB udfordrer City i Manchester

Gæsterne fra RB Leipzig ankommer til deres returkamp i Champions League mod Manchester City på Etihad Stadium den kommende tirsdag

Den første kamp var en spændende affære, som mundede i et 1-1 resultat.

Efter at have spillet en yderst underholdende og målrig uafgjort i den første kamp starter RB Leipzig og Manchester City nærmest fra scratch i dette returkamp. Begge skal bare bruge én scoring for at sikre den videre adgang, men spiller de som i første kamp bliver det et brag igen.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: Manchester City giver 1.36 for en sejr, uafgjort betaler 5.00 retur, mens RB Leipzig giver 7.50 på oddset.

Manchester City har før kampen den kommende tirsdag et godkendt snit på to mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 20 gange, mens de indkasserede ni mål. Det er lig med 0.9 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent fem gange.

RB Leipzig kommer med en god historik på målfronten for de seneste ti kampe. Det er blevet til 2.3 mål pr. kamp, svarende til 23 mål i alt. I egen ende lukkede de 13 mål ind, eller 1.3 mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent tre gange.