• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Jacob Hansen

Dagens Spilforslag: Stuttgart banker Bochum

Foto: Getty Images

Der spilles ligakampe i 1. Bundesliga søndag eftermiddag, og Dagens Spilforslag ser nærmere på et udfald fra én af kampene i forsøget på at lande lidt lommepenge

Af Jacob Hansen

Søndag 15.30
Bochum – Stuttgart
(asian handicap -0.25) 2
Odds 2.07 @bet365

I sidste weekend havde Stuttgart besøg af Leverkusen mod hvem, de af en eller anden grund hader at spille imod i eget hus. Det går stort set altid galt og gjorde det da også igen. I denne weekend kan de tage revanche et sted, hvor de ikke selv har haft noget imod at komme indenfor nyere tid.

Af deres seneste seks ligakampe på udebane mod Bochum blev fire vundet og nul tabt. Stuttgarts hidtil eneste sejr i denne sæson kom mod sæsonens anden oprykker, Greuther Fürth, som Stuttgart smadrede med 5-1. Ganske vist hjemme og de har ikke vundet siden.

Vurderet på bedrifterne i sidste sæson bør holdet dog være langt bedre end til at skrabe rundt omkring nedrykningsstregen. Det ved vi ikke rigtigt, om Bochum er. De har fået fire gange smadder i fem ligakampe, senest med 7-0 mod Bayern. Alle taber til Bayern, men man behøver ikke tabe 7-0.

Jeg satser på, at Stuttgart er bedre end de seneste resultater og at Bochum er så gode, som deres resultater indikerer. Ovennævnte giver odds 2.07 i gevinst ved udesejr, mens uafgjort giver det halve indskud retur.

FIND OGSÅ DAGLIGE SPILFIDUSER LIGE HER

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020