Spil Jacob Hansen

FC Midtjylland udfordrer FCKs førsteplads på MCH

Foto: Getty Images

Uhyre vigtige point er på spil i toppen af tabellen, når FC Midtjylland får besøg af F.C. København i MCH Arena. Der er kickoff til kampen på søndag

Af Jacob Hansen

Efter 27 kampe afviklet er FC Midtjylland placeret nummer 2 i stillingen med 54 point. Der er 3 points forskel til F.C. København, der som nummer 1 har samlet 57 point sammen.

F.C. København er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen til forfølgerne i 3F Superliga, når de skal op imod FC Midtjylland den kommende søndag. Det finder hjemmeholdet sig dog næppe frivilligt i, og en hård kamp bør være i vente.

FC Midtjylland har før kampen den kommende søndag et godkendt snit på 1.7 mål i deres forudgående 10 kampe. De var på pletten 17 gange, mens de indkasserede 11 mål. Det er lig med 1.1 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent 2 gange.

Hvad målscoring angår, er F.C. København ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 14 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.4 pr. kamp. De indkasserede 4 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 0.4 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 8 gange i denne serie.