18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
Video : Tipsbladet
Spil

Fem skarpe spiltips til weekenden d.19.-21. Juni

Naturligt nok er det hovedsageligt EM, der fylder i denne weekends fiduser med en enkelt afstikker til Spanien, hvor de stadig mangler at finde den sidste oprykker til den bedste spanske række.

Fredag 21.00
Holland – Frankrig
Uafgjort til odds 3,48 hos Bet365

Frankrigs helt store stjerne og anfører Mbappe er ikke med grundet en brækket næse, som han fik i slutningen af første kamp, da de knebent slog Østrig 1-0. Holland vandt også deres kamp; 2-1 over et Lewandowski-løst Polen-mandskab. Uafgjort her er nok til at holdene sikrer sig videre-avancement allerede inden sidste gruppekamp. Hverken Holland eller Frankrig var specielt overbevisende i første opgør og næppe nogen af holdene der vil gå vildt hårdt efter sejren, når nu et point vil fungere for begge. Frankrig er det lidt bedre hold, men kun lidt skiller dem, når de er uden Mbappe. 

Søndag 18.30
Espanyol – Oviedo
Handicap(0-1) X til odds 3,70 hos Cashpoint

Kampen der skal afgøre hvem af de to hold der får lov at spille i den bedste spanske fodboldrække til efter sommerferien. Dette er et returopgør, hvor Oviedo vandt 1-0 på hjmmebane i første opgør. Første opgør var meget chancefattig og tæt, men dog fortjent hjemmesejr. Espanyol vurderes som det lidt bedre hold af de to. Der vil være mange nerver på i så vigtig en kamp og kampen kan gå lidt i hårdknude, hvis Espanyol fører med et mål, for så står den helt lige samlet. Oviedo vil naturligvis være lykkelige så længe den står uafgjort. Espanyol skal satse før eller siden. I den ordinære sæson vandt Espanyol med netop et mål på hjemmebane mod Oviedo, hvilket kun er godt en måned siden, da det endte 2-1.

Lørdag 15.00
Georgien – Tjekkiet
Over 2,5 mål til odds 1,97 hos Bet365

Georgien spillede friskt til mod Tyrkiet, hvor de tabte 3-1. De havde i den grad chancer til mere end det ene mål de scorede. De hev sågar målmanden med frem, da de var bagud 2-1 og derfor kunne Tyrkiet scorer i tomt mål dybt inde i overtiden. Både Georgien og Tjekkiet vil gå hårdt efter de tre point her. Tjekkiet spillede meget defensivt i deres første kamp, men det var også mod Portugal. Her kommer de til at spille langt mere offensivt og være spilstyrende det meste af kampen. Selv hvis et af holdene fører med et mål, så har førerholdet incitament til at score yderligere, da målscoreren kan bliver en afgørende faktor og det hold der er bagud vil selvsagt være storsatsende og ved evt uafgjort mod slut vil begge gå efter sejren, da de ikke vil kunne bruge X til meget og set i lyset af de begge her møder den svageste modstander de har i gruppespillet, så taler det også for stor sejrsvillighed.

Lørdag 18.00
Tyrkiet – Portugal
Uafgjort til odds 4,45 hos Cashpoint

To hold der begge vandt i første runde. Tyrkiet lidt lettere end Portugal, men spillemæssigt var det dog Portugal der var mest overbevisende. De skal da også være pæne favoritter her, men eftersom et point er noget der dur for begge hold, så bliver X-spillet spændende til ovenstående pris. Portugal har på papiret den letteste modstander i sidste runde og til den til vil Georgien sandsynligvis være ude af turneringen. Tyrkiet vil beholde 1. pladsen inden sidste runde, hvis de får et point med i den her kamp. Cristiano Ronaldo er en af de bedste spillere nogensinde, men fodboldmæssigt er han ikke hvad han har været, hvilket også er grunden til han spiller i Saudi Arabien og blev bænket ved VM i Qatar, men han gør hvad han kan og han starter naturligvis igen.

Søndag 21.00
Skotland – Ungarn
Mål inden 28:00 til odds 1,83 hos Bet365

Det bør blive fuld rodeotyr fra start her. Ungarn er næsten ude, men kan i teorien godt gå videre, men det kræver en storsejr. Skotland skal vinde for at have en chance for at gå videre. Ungarn har spillet friskt til i de første par kampe og det kan næsten kun fortsætte her, når forudsætningerne er som de er. Tendensen har været mange tidlige mål hvor der ud af 13 kampe har været scoret senest 27:59 i otte af dem og to af dem der blev scoret efter, der kom målet i det 29. min. Skotland skabte intet i første kamp mod tyskerne, men også sværere forhold og her bliver deres tilgang en helt anden og forholdene bedre for dem.
I de to holds første to kampe hver har der været scoret før 28:00.