Spil Jacob Hansen

Gerrard kan knække Liverpools titeldrøm

Foto: Getty Images

Reds-legenden Steven Gerrard skal forsøge at drille sin tidligere klubs håb om en Premier League-titel, når Liverpool rejser til Aston Villa tirsdag aften

Af Jacob Hansen

Villa nappede en 3-1 gevinst i Burnley i weekenden, mens Jurgen Klopps mænd blev tvunget til at acceptere det ene point i en 1-1 uafgjort med Tottenham Hotspur.

På Turf Moor lørdag var både Danny Ings, Emiliano Buendia og Ollie Watkins alle på tavlen, så Liverpool ved, hvem der skal passes på.

The Villains har taget syv point af de sidste ni mulige, og ”truer” med at bryde ind i den øverste halvdel af tabellen.

Gerrard opnåede aldrig en Premier League-titel med Liverpool som spiller og har bestemt ikke råd til at lade sentimentaliteten snige sig ind før tirsdagens kamp, hvor den 41-årige Anfield-helt fuldt ud er klar over sin opgave på Villa Park.

Villa har kun vundet to af deres seneste otte hjemmekampe i Premier League og et såret Liverpool-hold er en farlig størrelse.

Jürgen Klopp havde meget at sige om Tottenham Hotspurs taktik efter slutfløjtet på Anfield - til stor morskab for det rejsende publikum - og de rødes firedobbelte titel-håb led et stort slag mod Antonio Contes mænd.

Stimen på 12 sejre i træk på Anfield i Premier League sluttede altså for Liverpool i weekenden, men deres ubesejrede stime siger stadig 16 kampe, og de har holdt nullet i fire af deres sidste fem på udebane i topklassen.