• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Jacob Hansen

Lewandowski, Benfica og et krydstogt: Vind 250 kr!

Foto: Getty Images

Vi sætter endnu engang 250 kroner på højkant, når vi går på jagt efter tre sprøde kuponer i løbet af weekenden, som alle giver mere end tre gange pengene

Af Jacob Hansen

En lovende start på Primera División-sæsonen betyder, at formstærke Barcelona møder Cádiz fuld af selvtillid og opsat på at bruge den som en platform til at bygge på lørdag på Estadio Nuevo Mirandilla.

Barcelonas sidste Primera División-kamp så dem triumfere 3-0 over Sevilla på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán for at udvide deres ubesejrede start på ligakampagnen til fire (W3 D1 L0), hvilket sætter dem på andenpladsen på 10 point gennem fire kampe. De er to point efter Real Madrid på førstepladsen.
Cádiz ligger på 20.-pladsen med nul point for fire kampe. Cádiz tabte deres sidste Primera División-kamp 3-0 på Abanca-Balaídos mod Celta de Vigo og udvidede deres tabende stime til fire.
Cádiz vandt det seneste Primera División-møde mellem holdene og sejrede 1-0 på Camp Nou i sidste sæson. Lucas Pérez scorede det eneste mål for Cádiz i det 48. minut.
Cádiz har fået det bedre af Barcelona på det seneste, ubesejret i deres seneste fire Primera División kampe (W2 D2 L0). Barcelona er på udkig efter deres første ligasejr i kampe mellem de to hold siden april 2006. Cádiz har scoret Barça 4-2 i løbet af deres ubesejrede stime.
Robert Lewandowski har været den førende angrebstrussel for Barcelona og har nettet fem gange, herunder to åbningsmål. Han er uafgjort som ligaens topscorer i 2022/2023.
Cádiz har endnu ikke fundet målet i denne sæson.
Værterne Cádiz har tabt hver af deres to tidligere Primera División-kampe på hjemmebane i denne sæson. Cádiz forsøger at vende en stime på tre kampe uden sejr (W0 D1 L2) fra 15. maj mod Real Madrid. Barcelona sejrede i begge deres tidligere ligakampe på udebane i denne sæson. Barça er på en ubesejret stime på 17 kampe på udebane (W11 D6 L0). Sidste gang de blev besejret på udebane var i oktober 2021 mod Rayo Vallecano.
I fire ligakampe i denne sæson har Cádiz fire nederlag. Barcelona har i mellemtiden tre sejre og en uafgjort.