• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Jacob Hansen

Optakt: Alle gode gange tre for USA mod England?

Foto: Getty Images

England har to gange mødt USA ved en VM-slutrunde, og de har stadig første sejr til gode, men fredag aften har de igen chancen

Af Jacob Hansen

England har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point.

Det startede med et nederlag på 1-0 mod Italien, hvorefter de opnåede 3-3 mod Tyskland. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 6-2 i opgøret mod Iran. England høstede tre point i 4 af deres foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 3 gange og led 3 nederlag i denne serie.

England har godt med selvtillid, når det kommer til mål inden deres kommende kamp på fredag Deres seneste 10 kampe kastede fornemme 2.3 mål af sig pr. kamp, eller sammenlagt 23 garn. De lukkede 15 mål ind i samme tidsrum, et snit på 1.5 pr. kamp med clean sheets i 2 af dem.

Det er ikke helt skidt, men heller ikke helt godt for USA, når man kigger tilbage på de seneste tre kampe. De tabte først 2-0 mod Japan, hvorefter de opnåede et point efter 0-0 mod Saudi Arabien. Senest satte de et point mere på tavlen efter 1-1 mod Wales. USA vandt beskedne 3sejre i deres seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne 5gange, mens de tabte 2kampe.

USA er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 14 mål, mens USA præsterede 1 “clean sheet”. De indkasserede i snit 1.4 mål pr. kamp.