• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Jacob Hansen

Optakt: City sætter sig igennem

Foto: Getty Images

Der er mere end point på spil, når Manchester City tørner sammen med rivalerne Newcastle i Premier League på lørdag på Etihad

Af Jacob Hansen

Manchester City jagter førstepladsen i Premier League stillingen efter at have opnået 55 point på deres første 25 kampe. Newcastle er i hælene på dem med 41 point efter 23 runder, hvorved de ligger nummer 5 i tabellen.

Manchester City har spandevis af selvtillid, når det kommer til mål inden deres kommende kamp den kommende lørdag Deres seneste ti kampe kastede fornemme 2.1 mål af sig pr. kamp, eller sammenlagt 21 garn. De lukkede ti mål ind i samme tidsrum, et snit på en pr. kamp med clean sheets i to af dem.

Newcastle er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for fem mål, mens Newcastle præsterede seks “clean sheets”. De indkasserede i snit 0.5 mål pr. kamp.

Manchester City er noteret for 17 sejre, og har desuden spillet fire uafgjorte, ligesom det er blevet til fire nederlag i Premier League i denne sæson.

Newcastle kigger på ti sejre, samt 11 uafgjorte såvel som to nederlag i Premier League. Newcastle er på en stærk stime af 8 udekampe i streg uden nederlag.