Spil

Dagens Spilforslag: Dansk pointjagt i Europa

Der skal spilles kampe i Europa og Conference League torsdag aften og 10 af de kampe tager vi fat om roden på i dagens studie

Sturm Graz har chancen for at forlænge uden nederlag, når de torsdag byder FC Midtjylland velkommen i Merkur Arena i UEFA Europa League-gruppespillet.

Sturm blev besejret i deres eneste Champions League-kvalifikationskamp og tabte samlet 3-1 til Dynamo Kiev i 3. kvalifikationsrunde. De tabte begge ben, hvilket kulminerede med et 2-1-nederlag i forlænget spilletid i returkampen på hjemmebane. Der SK Sturm formåede ikke at score i tillægsperioden. Rasmus Højlund scorede i anden kamp. Siden da er de ubesejret i deres sidste tre kampe i alle konkurrencer (W2 D1 L0).
FC Midtjylland tabte deres sidste Champions League-kvalifikationskamp og tabte samlet 7-2 til Benfica i 3. kvalifikationsrunde. De tabte begge ben, hvilket kulminerede med et 3-1-nederlag i returkampen på hjemmebane. Pione Sisto var den eneste spiller, der scorede i nederlaget i anden kamp.
I det forrige møde mellem holdene i juli 2015 var det MIDTJYLLAND, der vandt 2-0.
Højlund havde scoringsføringen for Sturm i europæisk kvalifikation i denne sæson med et mål. Med to mål blev Sisto topscorer i EM-kvalifikationen for FC Midtjylland.
Værterne Sturm var uden sejr i tre Europa League-kampe i Merkur Arena i sidste sæson. MIDTJYLLAND havde i mellemtiden en sejr, en uafgjort og to nederlag i deres fire europæiske kampe på vejen. FC Midtjylland vil være ude for at forlænge en ubesejret stime på tre kampe på udebane (W1 D2 L0) i alle turneringer.
I deres seneste seks kampe i alle turneringer har Sturm vundet tre, spillet en uafgjort og tabt to. De scorede 10 og indkasserede fem i den periode og scorede først i tre af de seks konkurrencer. De havde fem mål i første halvleg, mens deres modstandere nettede en gang i de første 45 minutter. Midtjylland har vundet en, spillet to uafgjort og tabt tre i deres seneste seks. De scorede ni og indkasserede 13 i løbet af den strækning og nettede først i fire af de seks. De fleste af deres mål (10) kom i første halvleg, mens deres modstandere nettede tre gange før pausen.