• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Stefan Buur Hansen

Spilforslag til CL: Luis Muriel slår til

Spilforslag til CL: Luis Muriel slår til
Foto: Getty Images

Og så er der høje odds på Gladbachs anfører.

Af Stefan Buur Hansen

Onsdag kl. 21.00
Atalanta – Real Madrid
Luis Muriel scorer
2,70 @ Betfair

Luis Muriel er tilbage i topform med tre mål og to assist i de sidste tre Serie A-kampe, hvor han har været blandt Atalantas bedste spillere. I aftenens kamp danner han frontduo med den næsten lige så skarpe Duvan Zapata foran Matteo Pessina, som skal forsøge at sætte de to forskellige angribere i scene.

Modstander er Real Madrid, som lige nu virker mere skræmmende på papiret end græsset. Madrilenerne har vundet de sidste fire kampe, men hverken modstandere eller spil har imponeret. Og skadeslisten til denne kamp er så lang, at Real Madrid kun har seks markspillere på bænken mod Atalantas ni.

Atalanta har scoret mål i samtlige CL-hjemmekampe med undtagelse af 0-5-kollapset mod Liverpool. Farligste mand er Muriel, som bør kunne true Varane og Nacho. Odds 2,70 på mål fra colombianeren er både markedsledende og godkendt.

Hold også øje med…

Lars Stindl, der starter inde i angrebet ved siden af Alassane Plea. Sidstnævnte er den klassiske målscorertype, men anfører Stindl har en særlig evne til at score, når det gælder mest. Det gør det i aftenens kamp mod Manchester City.

Gladbach er selvsagt store outsidere. Men til odds 7,00 (Unibet) er det alligevel værd at overveje en skilling på tyskernes anfører og straffesparksskytte.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus