• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Stefan Buur Hansen

Spilforslag til SL: AaB har det svært i Farum

Spilforslag til SL: AaB har det svært i Farum
Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Der har ikke været meget at glæde sig over for fans af AC Horsens, som ikke har vundet en Superliga-kamp siden slutningen af november. Modstanderen var dengang Vejle, som atter står på programmet fredag aften.

Af Stefan Buur Hansen

Fredag kl. 19.00
Vejle – AC Horsens
X2
1,88 @ bet365

Der har ikke været meget at glæde sig over for fans af AC Horsens, som ikke har vundet en Superliga-kamp siden slutningen af november. Modstanderen var dengang Vejle, som atter står på programmet fredag aften.

Sejren i november betyder naturligvis intet, når fredagens kamp fløjtes i gang. Men hvis AC Horsens skal holde liv i håbet om redning, så kræver det point – og chancerne er måske ikke helt dårlige med tanke på Vejles lange skadesliste og svingende resultater.

For selv om Vejle gjorde det spillemæssigt godt i søndagens kamp mod Brøndby, så tabte de rødklædte med 1-2, så man blot har vundet én af de sidste 11 ligakampe. Værterne er favoritter her, men under de givne omstændigheder kan jeg ikke se, de skulle have mere 50 procent chance for at vinde. Odds 1,88 på, at AC Horsens undgår nederlag ligner en fin betaling.

Søndag kl. 14.00
FC Nordsjælland – AaB
1 (DNB)
1,96 @ Unibet

Turen til Farum hører ikke blandt de foretrukne for AaB-spillerne, der blot har vundet én af otte udekampe mod FC Nordsjælland siden den gyldne 2014-sæson, hvor nordjyderne vandt The Double. AaB kan heller ikke finde selvtillid i de aktuelle resultater: de seneste fem Superliga-kampe har givet to point, mens det spillemæssige indtryk i de seneste to kampe har været nedslående.

Indrømmet: FC Nordsjælland buldrer heller ikke af sted med to point som udbytte af de sidste syv kampe. Men Tigrene er altså rimeligt stabile på eget græs, hvor nederlaget til OB senest var det første i knap to år til et hold uden for top 4. Og ser vi isoleret på hjemmekampe mod hold fra midten af rækken står FC Nordsjælland med 6-3-1 som udbytte af de sidste 10.

AaB er efter alt at dømme stadig uden profiler som Oscar Hiljemark og Lucas Andersen, mens Jores Okore også er ude af billedet efter salget til kinesisk fodbold. Det øger ikke chancerne for en sjælden nordjysk sejr i Farum. Odds 1,96 på 1-tallet virker velbetalt, når pengene samtidig returneres i tilfælde af et uafgjort resultat.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus