• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Stefan Buur Hansen

Spilforslag til SL: AGF jagter revanche

Spilforslag til SL: AGF jagter revanche
Foto: Getty Images

AGF ligner i øjeblikket et hold, der er skruet helt rigtigt sammen, mens AaB stadig leder efter spilrytmen oven på en sommer med flere indkøb.

Af Stefan Buur Hansen

Søndag kl. 16.00
AaB – AGF
2
2,55 @ bet365

AaB udviklede sig til lidt af en ond ånd for AGF i sidste sæson, hvor de to hold mødte hinanden fire gange i løbet af en måned med tre AaB-sejre til følge. Siden da har AGF vundet fem og blot tabt én af otte kampe, mens AaB’s udbytte har været mere beskedent med tre sejre, to uafgjorte og lige så mange nederlag.
Sidste weekends kampe udstillede meget klart forskellen på de to hold. For mens AaB-angriberne ad flere omgange misbrugte tilbud tæt på mål og alene med SønderjyskE-keeper Lawrence Thomas, så smækkede AGF-offensiven boldene i kassen fra distancen nærmest efter behag.

AGF ligner i øjeblikket et hold, der er skruet helt rigtigt sammen, mens AaB stadig leder efter spilrytmen oven på en sommer med flere indkøb. Læg dertil at anfører Lucas Andersen fortsat virker rusten oven på en lang skadespause, mens AaB-defensiven også er udsat for skader. Så selv om AaB altså drillede AGF i sidste sæson, så virker forskellen lige nu så tilpas stor, at værdien må findes i 2-tallet til 2,55 hos bet365.

-----
Se alt det bedste fodbold fra de største ligaer med YouTV - Intro-tilbud

Superliga

Mere Superliga

Fokus