• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Jacob Hansen

Tipsbladets Big 9 spilklub: Tysk titelkamp i fokus

Foto: Getty Images

Det er atter ligakampe, som er rykket ind på Big 9-kuponen, ikke mindst titelbraget i Tyskland, og der er åbnet for køb af anparter til Tipsbladets bud på, hvordan de ni kampe falder ud

Af Jacob Hansen

Der er tysk titelkamp i weekenden. Dortmund har overtaget førstepladsen i 1. Bundesliga for snuden af Bayern München.

Sidstnævnte kan dog tage den tilbage lørdag aften, når de får besøg af førstnævnte.

Kampen udgør en del af weekendens Big 9-kupon, der dog som vanligt domineres af Premier League.

Seks af kuponens ni kampe er hentet herfra, mens Serie A og La Liga hver får lov at stille en aftenkamp til rådighed.

Der kan købes andele til nedenstående kupon lige HER.

Chelsea - Aston Villa   1x      over/under 2.5 mål

Der er kun to klubber, som har hentet flere point end Aston Villa, siden Unai Emery overtog tøjlerne på Villa Park. Chelsea er dog klart i bedring, og Villa har ikke vundet på Stamford Bridge siden 2011.

Arsenal - Leeds    1      over 2.5 mål

Arsenal vandt otte af deres seneste ni kampe mod Leeds, heraf de seneste fem i træk, og tabte ingen af dem. Arsenal scorede tre, tre, fire og fire mål i deres seneste fire ligakampe. Leeds' seneste to ligakampe sluttede 2-2 og 4-2. 

Brighton - Brentford    1x      under 2.5 mål

Jeg forestiller mig, at Brentfords danske midtbane-trio muligvis er lidt mærket af to hårde landskampe og måske derfor ikke er så friske i krop og hoved, som man skal være, for at banke Brighton i øjeblikket. Specielt ikke når Brighton er på hjemmebane. Brentford har efter VM kun vundet ude over to af de hold, som ligger under stregen. Alle deres udekampe i Premier League efter VM havde højst to mål.

Crystal Palace - Leicester    x2      over/under 2.5 mål

Leicesters uden konkurrence vigtigste spiller, James Maddison, kommer hjem fra landsholdslejren i KONGE-humør og han hjælper Leicester til point på Selhurst Park. Leicester er uden nederlag i syv kampe mod Palace, der ikke har vundet i 2023 endnu.

Nottingham Forest - Wolverhampton    1x      under 2.5 mål

Nedrykningsstregen er igen kommet foruroligende tæt på for Nottingham Forest, men de bytter plads med Wolves i stillingen, hvis de kan vinde her. Det er for alt i verden en hjemmekamp, som ikke må tabes, så jeg regner med, at Forest som udgangspunkt barrikaderer sig. Wolves kunne ikke vinde her i Liga Cup'en tidligere på vinteren. 

Bournemouth - Fulham    1x      under 2.5 mål

Fulham uden Mitrovic og Willian. Ikke nær så meget på spil som Bournemouth. Det er en kamp, der for Bournemouths vedkommende skal give point.

Bayern München - Dortmund    1      over/under 2.5 mål

Der findes Dortmund-fans, som ikke engang var født, da de sidste gang hentede point på Allianz Arena. Her har Thomas Tuchel overtaget trænertjansen i pausen. Får det betydning? Bayern plejer generelt at være "på", når de "store" modstandere melder sig. Det regner jeg fuldt ud med, at de også er denne gang.

Inter - Fiorentina    wildcard

Jeg har valgt at give denne kamp mit wildcard. Inter får nogle pudsige udfald ind imellem og har eksempelvis tabt til hold som Spezia, Bologna og Empoli. Fiorentina er i monsterform med otte sejre i træk og kan måske trylle en kanin op ad hatten her. 

Elche - Barcelona    2      over/under 2.5 mål

Førstepladsen gæster sidstepladsen i tabellen. Det bør ikke være her, Barcelona smider point, selvom de har nok at give af. 

BEMÆRK: ÆNDRINGER KAN FOREKOMME INDEN DEN ENDELIGE KUPON SPILLES

Spil kuponen her