• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Jacob Hansen

Tipsbladets Spilkub: Gevinst skal følges op

Foto: Getty Images

Der var gevinst til Tipsbladets spillkub på sidste lørdags Big 9-kupon, men i weekenden sætter vi selvfølgelig op efter endnu mere profit

Af Jacob Hansen

Der var syv rigtige på sidste uges kupon i Tipsbladets Big 9-spilklub.

Vi skulle have haft et mål mere i Brentford og to mål færre i San Sebastian, så havde klokkerne ringet for fuld plade.

Jeg har sammensat en ny kupon til denne lørdags Big 9 med et foreløbigt forslag til et system.

Link til kupon: https://www.bet25.dk/big9/spilklub25/pool/12RIUE6H

Crystal Palace – Newcastle X2 under 2.5 mål

Der er for det første ingen tvivl om, at satsningen på mål bliver til den fattige side. De har stået overfor hinanden tre gange, siden Eddie Howe overtog Newcastle, heraf to i denne sæson. Der blev sammenlagt scoret et mål i de tre kampe.

Det ene mål blev scoret af Newcastle, som er uden nederlag mod Palace i fire opgør. Palace er fortsat uden sejr mod hold fra den øvre halvdel af tabellen i Premier League i denne sæson (dette skrevet inden onsdagens kamp mod Manchester United), hvorfor et-tallet udelades.

Leicester – Brighton X2  over 2.5 mål

Brighton smadrede totalt Leicesster med 5-2 i den omvendte kamp og de har mildest talt ikke nedsat målstrømmen, så det logiske valg siger mindst tre kasser. 11 af Brightons seneste 12 kampe havde mindst tre mål. Og Leicester har, ligesom Palace, heller ikke besejret et hold fra den øvre halvdel af PL.

Southampton – Aston Villa   wild card

Aston Villa er klart bedre under Emery, Southampton har pludselig tre sejre i træk. Der er opadgående tendenser hos begge og masser af humør. Der er ikke rigtigt et udfald, der vil forbavse, hvorfor mit wildcard anvendes her.

West Ham – Everton 1X  over/under 2.5 mål

For anden uge i træk skal disse to ud i en ekstremt vigtig bundkamp. Begge managers er under kæmpe pres for at levere, og af de to klubber virker situationen hos Everton suverænt mest kaotisk. De har også kun to sejre i 26 udekampe i Premier League. Jeg nøjes med krydsgardering og hælder til under 2.5 mål. Syv af deres seneste ni indbyrdes kampe havde højst to mål og her står meget på spil.

Bournemouth – Nottingham Forest X2 over/under 2.5 mål

Bournemouth har 10 nederlag i 12 kampe. Begge undtagelser var mod Everton. Forest er i markant bedre form end Everton og helt klart også end Bournemouth. De har kun to nederlag i ni Premier League-kampe og det var mod Arsenal og Manchester United, som ligger nummer et og to på formbaromeret.

Begge nederlag var på udebane. I deres seneste udekamp besejrede de Southampton 1-0. Siden har Saints vundet tre kampe i træk. Blandt andet over Manchester City. Jeg tænker, vi kan udelade et-tallet, men går det over eller under? Her garderes for begge muligheder.

Salernitana – Napoli 2  over/under 2.5 mål

Napoli vandt begge møder i sidste sæson og er mildest talt kun blevet stærkere. De har lige nedsablet Juventus og står på 13 sejre i 14 ligakampe. Ja, de tabte i midtugens pokalkamp, men her ligger fokus heller ikke. Jeg regner med to-tallet, men er forsigtig, hvad mål angår. De vandt kun 1-0 her i sidste sæson.

Fiorentina – Torino 1X  over/under 2.5 mål

Fiorentina er uden nederlag i – hold fast – 19 ligakampe i træk på hjemmebane, så to-tallet spares væk, mens der garderes for alle udfald på målfronten.

Espanyol – Real Betis 1X2  over/under 2.5 mål

Real Betis er uden nederlag i ni kampe i træk mod Espanyol, så skal man spare lidt på garderingerne, kan et-tallet måske få sig en hviledag her. Espanyol har trods alt kun én hjemmesejr i ligaen i denne sæson. De forsigtige tager alle tre tegn med. På målfronten forventer jeg hvad som helst.

Atletico Madrid – Valladolid 1 under 2.5 mål

Skal Atletico hænge på i top fire, skal en hjemmekamp mod Valladolid vindes, så det er kun, hvis man har råd til garderinger nok, at krydset kommer med. De vandt deres seneste seks hjemmekampe mod Valladolid. Ingen af Atleticos seneste fem ligakampe havde over to mål og Valladolids tabte deres seneste tre kampe med 1-0.

Link til kupon: https://www.bet25.dk/big9/spilklub25/pool/12RIUE6H

Bemærk: kuponen er kun vejledende. Ændringer kan blive foretaget inden endelig placering af tegnene.

Sidste uges kupon:

Tjek vores optakt til genstart i Bundesliga: