N.Y. Red Bulls usikre på Brian Nielsen

Brian Nielsen har fået spoleret sit ophold hos N.Y. Red Bulls af skader. Nu er han tæt på at være klar, men klubben har ikke besluttet, hvad der skal ske.

På to år har Brian Nielsen kun optrådt tre gange for sin klub New York Red Bulls i den amerikanske Major League Soccer. En knæskade har holdt Nielsen på sidelinjen, men nu begynder det så småt at lysne for den 24-årige dansker. Den amerikanske klub har imidlertid ikke gjort op med sig selv, om de kan bruge ham i 2012-sæsonen - skadet eller ej.

- Vi vurderer Brians situation fra dag til dag, og vores beslutning vil basere sig på, om han er 100 procent klar, og om han har en chance for at kæmpe med om pladserne på holdet. Vi skal vurdere, om han har brug for mere tid til at blive klar, og har han det, må vi sammen se på, om det er bedst for ham at have den tid her eller et andet sted.

- Lige nu tror vi, han er tæt på at være 100 procent, men der er et stykke vej fra at være med i opstartsfasen til at være med på fuld knald i en ligakamp. Vi fik jo Brian hertil, fordi vi mener, han er et specielt talent - en spiller der kan gøre en forskel. Men vi har også et stærkt hold uden ham, og vi må i løbet af den næste tid finde ud af, hvad der er det bedste for ham, siger New York Red Bulls' sportsdirektør Erik Solér til tipsbladet.dk.

Da Brian Nielsen kom til New York for små to år siden, var det meningen, at han halvvejs i kontraktperioden skulle skifte til Red Bull Salzburg, idet det er de to klubbers klubnavnssponsor Red Bull, der ejer rettighederne til ham frem til kontraktudløb den 31. december i år.

Brian Nielsen var imidlertid østrigernes nu tidligere sportsdirektør Dietmar Beiersdorfers projekt, og klubbens nye direktør Heinz Hochhauser ønsker ikke danskeren til Salzburg. Og det kommer heller ikke på tale.

- Udgangspunktet i starten var, at han skulle være halvdelen af tiden her og den anden halvdel i Salzburg, men nu er der gået snart to år, og Beiersdorfer er ikke længere i Salzburg. Situationen er den, at Brian ikke har været i Salzburg på grund af sine skader. Vi kender Brian bedst, og det giver ingen mening overhovedet at sende ham til Østrig nu. Det er os, der arbejder med Brian på vegne af Red Bull, og så må vi se, hvor længe han skal blive her. Vi må evaluere dag for dag og uge for uge, siger Solér.

Den amerikansk Major League Soccer starter den 11. marts, hvor New York Red Bulls spiller mod FC Dallas.

Sig hvad du mener!

Fik du læst?

Gigantisk gæld i Real Madrid

15:23 Real Madrid har en gæld på 602 millioner euro, hvilket er en klar stigning i forhold til sidste sæson. Læs mere
 

José Mourinho afviser Ronaldo-rygte

14:42 Chelsea FC har ingen intentioner om at hente Cristiano Ronaldo til Stamford Bridge, fortæller manager José Mourinho. Læs mere
 

Conte advarer sit landshold

14:10 Ingen kan være sikker på en udtagelse til det italienske landshold, hvis ikke de leverer varen, understreger landstræner Antonio Conte. Læs mere
 

Tevez før storkamp: Milan kan ikke gemme sig

12:10 Lørdag aften er der storkamp i den italienske Serie A, når AC Milan hjemme tager imod Juventus. Læs mere
 

Bale til Spurs-fans: Kunne komme tilbage en dag

11:48 Gareth Bale håber på forståelse fra Tottenham-supporterne, og åbner op for et comeback i fremtiden. Læs mere