Video : Tipsbladet
Generelle

Brøndbys transferønsker: Køb tidligere FCN-profil

Hvilke spillere vil BIF-fan Morten Svan have ud denne sommer, og hvilke spillere vil han have ind? Det svarer Fanklubbens Brøndby-repræsentant på her.

Brøndby går ind i et transfervindue med rigtig gode muligheder, hvis ellers man kan holde nogenlunde sammen på truppen.

Der er nogle åbenlyse salgsobjekter, som jeg håber, vi kan holde på. Suzuki, Vallys og Kvistgaarden f.eks. Sælges de, så skal der naturligvis ses efter erstatninger.

Men jeg har taget udgangspunkt i, at vi kan holde nogenlunde sammen på holdet. Selvom det bliver svært. Og pengene kan selvfølgelig også blive så store, at det ikke giver mening at holde på spillerne.

IND:

Patrick Pentz
Det er en no-brainer, hvis ellers han vil. Han var afgørende for, at Brøndby overhovedet endte med at være så tæt på mesterskabet.

Mark Brink
Jeg er helt vild med Mark Brink. Vi mangler en makker til Daniel Wass på midtbanen. Han kan også fungere som back-up for den gamle, hvis kampen passer bedre til det.

Jacob Steen Christensen
I år skal det endelig være. Brøndby henter den sekser, vi har skreget på. Jacob Steen Christensen vader ikke i spilletid i Köln, og han kunne måske være en mulighed.

UD:

Kevin Mensah
Efter lang og tro tjeneste er det tid. Han fortjener ros og tak, men han skal have mulighed for at komme videre.

Christian Cappis
Spilletiden bliver næppe større for amerikaneren, som ellers fik en kort omgang på venstre back i foråret. Han skal have lov at komme videre.

Henrik Heggheim
Henrik har været forrygende, når han har været god. Det er desværre bare rigtig længe siden, vi har set det. Jeg tror, han ville have rigtig godt af at skifte græsgange, og jeg tror ikke, en udlejning giver mening igen.