KOMMENTAR: Der er ingen grund til alarm over et sløjt derby, mener Tipsbladets redaktør og kommentator.

Tipsbladets kommentator, Stig Tøfting, har sit sit drømmemandskab med spillere fra FCK og Brøndby inden derbyet søndag.

KOMMENTAR: Jo jo, det var et skuffende resultat mod et jævnt hold fra Slovakiet, men på de større linjer er FC Nordsjælland allerede nu en trussel for FCK, FCM og Brøndby og bliver endnu stærkere de næste år.

KOMMENTAR: Manchester United imponerede (heller) ikke Tipsbladet redaktør i Parken onsdag aften.

KOMMENTAR: På en af de vildeste europæiske aftener i Parkens historie delte Marcus Rashford og FCK's comeback i en hektisk slutfase prisen for aftenens højdepunkter.

Jesper Christiansen er Tipsbladets nye fodboldekspert og klummeskribent, og han lægger hårdt ud med at sætte sit Champions League FCK All Star-hold.

LEDER: Der er pres på tv-markedet i disse måneder, og det kan være, tiden med store prisstigninger og ekstra milliarder i klubbens lommer for en tid er sat på pause.

ANALYSE: Der er en klar favorit til Champions League-rettighederne, men på et usikkert dansk marked er der større spænding end normal om, hvem UEFA og storklubberne sælger til.

ANALYSE: Med Jim Ratcliffe på vej ind i Manchester United og elendige resultater på banen, kan kampen i København blive Erik ten Hags sidste.

Jan Carlsen er tidligere dommerobservatør og en af Europas mest velansete fortolkere af fodboldloven. Hver uge behandler Jan Carlsen et aktuelt emne i Tipsbladet, ja her når han forbi flere af slagsen fra toppen af dansk klubfodbold.

Pages