Det danske kvidenlandshold er i EM-semifinalen efter den højst overraskende sejr over Tyskland og nu kan de gå hele vejen, lyder fra Holland.

Tottenhams mådehold er en kærkommen modvægt til denne sommers vindue, hvor priserne endnu engang har fået et løft.

Hvorfor har så mange travlt med at sammenligne kvindefodbold med herrefodbold? Cheftræner hos U18 pige DM i Team Viborg, Allan Drost giver sit syn på sagen efter kvindelandsholdets succes ved EM-slutrunden.

Jan Carlsen dykker ned i fodbolden set ud fra regelsættet, der dækker den elskede sport.

Når PSG vil indløse Neymars frikøbsklausul på 1,65 milliarder kroner, giver det faktisk ganske god mening

LEDER: Tipsbladets chefredaktør, Troels Bager Thøgersen, peger på, at Superligaen har masser at byde på - det er bare nu, potentialet skal udnyttes hos alle aktører.

Alka Superligaen som produkt skal gennemgå nogle store forandringer, hvis interessen for dansk fodbold skal genvinde det tabte terræn. Det kræver en større afgivelse af suverænitet og et stærkere samarbejde på tværs af klubberne og fodboldens organisationer.

Hvordan ender Superliga-sæsonen 2017/18? Tipsbladet.dk's journalister kommer med hvert deres bud på Superligaens slutstilling efter grundspillet. Her er det Anders Dehn, der kommer med sine bud.

Hvordan ender Superliga-sæsonen 2017/18? Tipsbladet.dk's journalister kommer med hvert deres bud på Superligaens slutstilling efter grundspillet. Her er det Kenneth Jensen, der kommer med sine bud.

Hvordan ender Superliga-sæsonen 2017/18? Tipsbladet.dk's journalister kommer med hvert deres bud på Superligaens slutstilling efter grundspillet. Her er det nyhedschef Torsten Kjems, der har et godt øje til en god FC Nordsjælland-sæson og som også hiver både AGF og Randers FC med op i top 6

Pages