Fanklubbens mikrofon går denne gang til Kasper Henriksen, der er FC Nordsjælland-fan. Han er overrasket over, at det er lykkedes at sælge Ibrahim Osman så tidligt og så dyrt.

Magnus Mattsson vender søndag retur til Jysk Park i Silkeborg. Denne gang som modstander. Men det bliver et varmt gensyn, kan man forstå af Jeppe Lindegaards åbne brev til Magnus Mattsson.

Tipsbladets kommentator, Stig Tøfting, giver sine nedslag på Superliga-holdenes transfervindue.

Fanklubben giver mikrofonen til OB-fan Morten Bech Højgaard, der kommenterer situationen omkring OB, der i dette forår ikke har en fast anfører.

FC København har sjældent været mere overmatchet i et nederlag på 1-3, og man skal leve i rød-hvid Superliga-osteklokke for at skælde FCK ud for nederlaget trods fejl undervejs.

Vi giver i dagens kommentar fra Fanklubben ordet til Morten Svan, der er Brøndby-supporter og arbejder med kommunikation til dagligt. Han er tvivlsom over for det ellers sympatiske projekt Fodbold Forening Brøndby.

Jeg fatter ikke, at større Superliga-klubber lod Bo Henriksen gå frit rundt i AC Horsens i seks år.

Abu Dhabis ejerskab af Manchester City er en gigantisk succes for ejerne og klubben. Til gengæld har nærmest ingen kræfter været så ødelæggende for resten af fodboldspillet de seneste 16 år.

Kommentar fra Jesper Koerstz Jensen, der er Silkeborg-fan og lektor i pædagogik.

Jan Carlsen er tidligere dommerobservatør og en af Europas mest velansete fortolkere af fodboldloven.

Pages