• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Under hele VM vil journalist Martin Davidsen hver dag skrive om slutrundens store og små temaer. I dag er der fokus på Toni Kroos og de andre verdensstjerner, der leverer varen til VM.

Af Martin Davidsen

Under hele VM skriver journalist Martin Davidsen om slutrundens små og store temaer. I dag handler det om oplevelserne i Rusland og VM-turneringens udvikling indtil videre.

Af Martin Davidsen

Jan Carlsen er dommerobservatør og en af Europas mest velansete fortolkere af fodboldloven.

Af Jan Carlsen

Under hele VM skriver journalist Martin Davidsen om slutrundens store og små temaer. Dagens blogindlæg handler om de danske VM-bedrifter og den forunderlige stemning, der hersker omkring landsholdet.

Af Martin Davidsen

VAR ved VM viser både er gode og dårlige sider, men det fjerner ikke diverse tvivlsspørgsmål i løbet af en fodboldkamp.

Af Troels Bager Thøgersen

Under hele VM skriver journalist Martin Davidsen blogindlæg om slutrunden små og store temaer. I dag om glæden ved live-fodbold og besværet ved at rejse til Rusland.

Af Martin Davidsen

Under hele VM skriver journalist Martin Davidsen blogindlæg om slutrundens små og store temaer. I dag handler det om skribentens forestående tur til Rusland og det særlige forhold til hans medpassager.

Af Martin Davidsen

Under hele VM skriver journalist Martin Davidsen fast blogindlæg om slutrundens store og små temaer. I dag handler det om det store pres, som VM-spillerne er under.

Af Martin Davidsen

Under hele VM skriver Martin Davidsen blogindlæg for tipsbladet.dk om store og små temaer ved slutrunden. Denne gang er der fokus på VM-debutanterne fra Panama.

Af Martin Davidsen

Under hele VM skriver journalist Martin Davidsen om slutrunden i Rusland. I dag er der fokus på den danske sejr over Peru, der indeholdt mange af de samme ingredienser, som blev brugt i premieresejre i '86, '98 og 2002.

Af Martin Davidsen

Pages