• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Troels Bager Thøgersen

City, Kane og Brentford: 7 spådomme om PL 2021/22

Foto: Getty Images

ANALYSE: Hvordan går sæsonen i Premier League? Tipsbladets chefredaktør kommer med et bud.

Af Troels Bager Thøgersen

Premier League begynder igen i denne weekend – ja faktisk tyvstarter Brentford og Arsenal allerede i aften, mens mesterholdet Manchester City lukker runden ude mod Tottenham.

Watford, Brentford og Norwich er rykket op.

Manchester City, Manchester United, Chelsea og Liverpool skal i Champions League-gruppespillet.

Og med mere end to uger tilbage af transfervinduet har de 20 klubber allerede brugt omtrent seks milliarder kroner på nye spillere.

Jack Grealish er blevet det dyreste Premier League-køb nogensinde med sit skifte til Manchester City mod en betaling på 875 millioner kroner til Aston Villa, og resten af måneden vil Harry Kanes skæbne i Tottenham fylde med selvsamme Manchester City som mulig aftager til verdensklasse-angriberen.

Tipsbladets chefredaktør Troels Bager Thøgersen lægger hovedet på blokken og kommer her med syv forudsigelser om sæsonen.

Harry Kane skifter til Manchester City
Med det hold, Guardiola har, ville det være decideret uansvarligt at læne sig tilbage og bare få det bedste ud af Gabriel Jesus og en masse falske niere. Det kan selvfølgelig gå galt med Kane-købet, men det giver for megen mening for alle parter - også Tottenham, der skal betale af på det flotte, monsterdyre stadion.

Forholdet mellem Klopp og ejerne begynder at knage
Liverpool har stadig et verdensklassehold og kan kæmpe med om PL-titlen og CL-trofæet, hvis man undgår skader.
Men ejernes tilbageholdenhed på markedet og det sløje forløb i forbindelse med Super League-lanceringen begynder at bide, og det samme gør de manglende udskiftninger i truppen.

Manchester United kommer ikke tættere på titlen
Jason Sancho og Varane er gode, men Manchester United mangler stadig at skrue en hel sæson sammen, hvor man kommer i nærheden af at vinde mesterskabet.
Jeg tror stadig, United er for ubalanceret til at gøre det over en hel sæson, og så mangler man nok stadig en verdensklasse-spydspids, som de har hos naboerne og i Liverpool og London.

City bliver mester
Jeg tror, Manchester City får held til at købe Harry Kane og vinder et sikkert mesterskab. Om de så også kan vinde Champions League er mere usikkert.

Brentford klarer den
Der kommer huller undervejs, men der er også så megen gejst og så meget fodbold-kunnen i klubben, at man kan vinde nok kampe mod de andre, mere kortsynede nedrykningsrivaler, der ikke har Brentfords stærke fundament og filosofi.

Johan Lange får kredit for arbejdet
Jack Grealish er væk, men teknisk direktør Johan Lange og Aston Villa har erstattet Grealish flot og samlet spillere til en mere boldbesiddende stil, hvor alt ikke er bundet op på én spiller.

Det kan godt give startvanskeligheder, men i anden halvdel af sæsonen skal Villa nok se godt ud og være blandt de hold, der får en pæn pointhøst.

Vi får et grimt slagsmål om Newcastle
Hvem må købe klubber i Premier League?
Der venter et grimt slagsmål om Newcastle, der sidste forår var ved at blive købt af Saudi-Arabiens investeringsfond, som fik nej af Premier League til at købe traditionsklubben i det nordøstlige England.

Officielt på grund af Saudi-Arabiens slet skjulte støtte til en pirat-station, der har stjålet Qatar-ejede beINSPORTS’ signal, uofficielt nok også på grund af det statsautoriserede snigmord på en systemkritiker og et væld af dårlige sager og menneskeretsforhold at angribe Saudi-Arabien og dermed Premier League på.

Newcastle-ejer Mike Ashley og de skuffede køberes rådgiver har ikke droppet sagen, og det kan nemt blive en ubehagelig sag for både ligaen og de andre klubber, der er ejet af folk fra lignende, udemokratiske lande.

Mit bud på slutstillingen
1: Manchester City
2: Liverpool
3: Manchester United
4: Chelsea
5: Leicester
6: Arsenal
7: Leeds United
8: Tottenham Hotspur
9: Everton
10: Southampton
11: Aston Villa
12: Wolverhampton
13: Brighton
14: Brentford
15: West Ham
16: Newcastle
17: Burnley
18: Crystal Palace
19: Norwich
20: Watford

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020