Foto: Getty Images
1. division

Agger ærlig om HB Køge: Ikke det jeg gik ind til

Daniel Agger slår desuden fast, at klubben ikke har midlerne til lave en oprykning.

HB Køge er i gang med deres anden sæson med Daniel Agger som cheftræner, og igen i denne sæson bliver det ikke til en plads i top 6 for klubben. Som følge af det påtager Agger sig det fulde ansvar for, at det ikke kunne lade sig gøre.

Men han peger også på, at forudsætningerne for at komme op i landets bedste række ikke er der. Det fortæller han i et interview med TV3 Sport.

- Det må vi også bare indrømme. At vi er et helt andet sted som klub. Vi har også nogle helt andre målsætninger nu, end vi havde da jeg kom til. Og det har jeg accepteret, og så handler det om at få det bedste ud af det, som vi har. Det er der, vi er som klub, og det er der, jeg er som træner, siger han og fortsætter:

- Når man har ambitioner, så kan det godt nogle gange være godt være svært at acceptere, men jeg synes, at jeg er ovre det nu. Og jeg har accepteret, at det vi har at arbejde det, det er det, vi har. Det er ikke det, jeg gik ind til. Men ting ændrer sig i fodbold, og det gør det altid. Efter mange år i fodbold, så ved jeg det godt.

Har de positive briller på, men det står klart for ham, at en tur op i Superligaen ganske ikke er mulig for klubben.

- De konditioner for det, som vi gerne vil - det med at vi vil op i Superligaen - det kan ikke lade sig gøre med de midler, som vi har til rådighed. Det er de forudsætninger, der er. Det er der én mand, der bestemmer og udelukkende én mand, og det accepterer jeg. Det er jeg indforstået med.

HB Køge-cheftræneren erkender desuden også, at det er en kæmpe skuffelse for ham, at man måtte skrue ned for ambitionerne i klubben. Det kan man se og høre mere om i videoen i toppen af artiklen.

Tidligere har Agger også luftet tanken om at blive Brøndby-cheftræner. Læs mere om det her.