• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Anders Dehn

Avis: Tidligere Thorup-assistent er et varmt emne i Vendsyssel

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Johnny Mølby er ifølge Nordjyske "et særdeles brandvarmt emne" som ny cheftræner for Vendsyssel FF. Sportsdirektøren vil dog ikke udtale sig.

Af Anders Dehn

Vendsyssel FF har valgt en usædvanlig rækkefølge i ansættelsen af det nye trænerteam. Normalt er cheftræneren med til at udpege sin assistent, men den kommende chef i Hjørring ved på forhånd, hvem hans højre hånd bliver.

Henrik Larsen trådte i sidste uge til som assistenttræner, og nu arbejder sportsdirektør Ole Nielsen så på at finde Larsens chef. Ifølge Nordjyske er Johnny Mølby et godt bud på den kommende Vendsyssel-cheftræner.

Læs også: Dansk assistenttræner er færdig i Gent: Jeg vender tilbage til Danmark

Avisen skriver, at Mølby er "et særdeles brandvarmt emne", men sportsdirektøren forholder sig ikke til den oplysning.

- Vi er i gang med processen, men jeg kan ikke sige så meget mere. Når vi valgte at ansætte Henrik allerede nu, så skyldes det også, at vi gerne ville have en rutineret nordjyde på plads, som eventuelt også kan starte træningen op 20. juni. Cheftrænerposten er så væsentlig en rolle, at det er vigtigt, vi tager os god tid og finder den helt rette, siger Ole Nielsen til Nordjyske.

Johnny Mølby har senest været assistent for Jess Thorup i Gent, men bekræftede allerede for to uger siden, at han vender hjem til Danmark.

- Jeg vil gerne takke alle i KAA Gent. Mit samarbejde med Jess Thorup, de andre trænere og spillerne var meget lærerigt. Jeg vil nu vende tilbage til Danmark og fortsætte mit trænerarbejde der, sagde han.

Mølby har blandt andet tidligere været assistenttræner i Esbjerg fB samt cheftræner i AC Horsens og Viborg FF.

Superliga

Mere Superliga

Fokus