Foto: Jan Christensen/Getty Images
1. division

Bundesliga-klub har kontaktet Silkeborg IF - vil udleje talenter

Union Berlin har henvendt sig til Silkeborg IF med henblik på at udleje talenter til den danske klub - og det første talent bliver allerede set an i Silkeborg.

Silkeborg IF har besøg af tre testspillere i denne uge, hvoraf Tim Maciejewski måske er den mest interessante.

Den 19-årige kantspiller er således på kontrakt i Union Berlin, hvor han har imponeret på U19-holdet, og for at fremme hans udvikling tog tyske Bundesliga-klub ifølge Midtjyllands Avis kontakt til Superliga-nedrykkerne.

Læs også:SønderjyskE henter tidligere Superliga-målmand: Det var let at vælge

Det bekræftes af Silkeborg-træner Kent Nielsen.

- Union har set en del af vores kampe. De har ikke rigtigt noget U23-hold og kunne godt tænke sig at finde en klub, der kan udvikle helt unge spillere, siger Kent Nielsen til Midtjyllands Avis og tilføjer, at Silkeborg ikke havde set Tim Maciejewski før.

Læs også:Tester tre spillere: Silkeborg ser nærmere på målfarlig tysk kantspiller

I den seneste sæson leverede tyskeren hele 12 mål og syv oplæg på 18 kampe i U19 Bundesligaen, og de tal gør ham utvivlsomt til en interessant spiller. I denne uge skal han så forsøge at overbevise Silkeborg om, at han også kan levere i NordicBet Ligaen.

Foruden Tim Maciejewski tester Silkeborg IF også målmanden Stan van Bladeren, der har en fortid på Ajax’ andethold, samt midtbanespilleren Tibeau Swinnen.

Hos Superliga-nedrykkerne har der også allerede været lidt gang i svingdøren denne sommer, da Mads Emil Madsen, Rafael Romo og Kees Luijckx har forladt holdet, mens Anders Klynge er kommet til fra OB. 

Læs også:Silkeborg-spiller blev skadet på sin ferie: Det er noget lort