Video : Tipsbladet
1. division

Fik mulighed: Skytte gav AC Horsens lang næse

Sammy Skytte havde fået muligheden for at vise sig frem for AC Horsens.

Den tidligere Superliga-spiller og endda forhenværende norske mester Sammy Skytte skulle onsdag have spillet en testkamp for AC Horsens, da de skulle møde Randers FC. Men det blev der ikke noget af.

Det skriver Horsens Folkeblad.

Her bliver der peget på, at midtbanespilleren, der står uden kontrakt for tiden, valgte at ende med at melde afbud til kampen. Dermed må det antages, at jagten på en ny klub bevæger sig et andet sted hen.

Tidligere på sæsonen blev han løst af sin kontrakt med rumænske klub Concordia, hvor han blot nåede at spille fire kampe i sidste sæson. 

Da Skytte ikke var til at finde til kampen, så blev der mulighed for at se nærmere på den 19-årige midtbanespiller Marinus Larsen, der tidligere har spillet for Brøndby - og her blev der vist gode takter, som han også har gjort for dem i 1. division, berettes der.

Kampen endte desuden med en 2-1-sejr til AC Horsens efter to mål fra Aron Sigurdarson.

Sammy Skytte spillede tidligere i karrieren for netop AC Horsens, ligesom han også har været i Silkeborg og i FC Midtjylland. Sidstnævnte dog uden at få en eneste kamp, inden han røg videre til norsk fodbold.

Her spillede han for Stabæk og Bodø/Glimt, hvor han vandt det norske mesterskab med sidstnævnte.

AC Horsens kan dog glæde sig over, at de har fået amerikanske ejere. Læs mere om det her.