• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Anders Dehn

Før topkamp: Jeg syntes, det var respektløst

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Tobias Salquist var i efteråret til prøvetræning i Esbjerg fB. Nu møder han holdt med Silkeborg IF i en vigtig kamp for oprykning til Superligaen.

Af Anders Dehn

Da Tobias Salquist i efteråret var til prøvetræning i Esbjerg fB, havde parterne misforstået hinanden. Derfor endte Salquist med at tage videre med uforrettet sag og en følelse af, at EfB behandlede ham respektløst, siger han til Midtjyllands Avis.

Torsdag aften står Salquist og Silkeborg IF over for netop Esbjerg i en vigtig kamp i toppen af 1. division. EfB er fem point foran SIF og kan med en sejr lægge afgørende afstand ned til oprykningskonkurrenten.

Men hvis tingene var gået anderledes, havde Salquist stået på den anden side af banen.

- Jeg troede, jeg skulle træne med dernede og spille en kamp. Men vi trænede kun en time, og i træningskampen fik jeg kun 20 minutter. Jeg synes, det var respektløst. Men forventningerne skulle nok bare have været afstemt, siger han til Midtjyllands Avis.

Silkeborg-stopperen understreger dog, at han ikke bærer nag længere.

I stedet for Esbjerg skrev Tobias Salquist en kort kontrakt med Hobro IK. Han forlod dog Superliga-nedrykkerne ved årsskiftet og kom i stedet til Silkeborg, med hvem han altså nu forsøger at indhente EfB.

Den umiddelbare spænding i kampen om oprykning afhænger i høj grad af aftenens udfald. Læs mere om opgøret og oprykningskampen her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus