Video : Tipsbladet
1. division

Fremad Amager giver lyd: En rigtig ærgerlig sag

Fremad Amagers ejer Lars Hein giver endelig lyd fra sig efter Tipsbladets afsløringer om de økonomiske problemer i 2. divisionsklubben.

Den er gal igen på "lorteøen", hvor Fremad Amager endnu engang er begravet i snavs til op over begge ører.

Som Tipsbladet har kunnet afsløre i denne uge, skylder 2. divisionsklubben penge til en række tidligere ansatte og flere agenter, som klubben har handlet med, og onsdag kunne vi her på mediet løfte sløret for, at Fremad Amager har erklæret sig insolvent. 

Tipsbladet har i flere dage forsøgt at få et interview med Lars Hein, men det har ikke været muligt at få Fremad Amager-ejeren til at stille op og svare på spørgsmål.

I stedet bringer Fremad Amager en udtalelse fra Lars Hein på klubbens hjemmeside.

- Jeg har noteret mig, at Tipsbladet tidligere i dag onsdag den 24. januar har bragt en historie om, at Fremad Amager Elite angiveligt skulle have erklæret sig insolvent i Fogedretten. Det er selvfølgelig en ærgerlig sag, som vi er rigtig kede af, siger Lars Hein og fortsætter:

- Jeg kan bekræfte, at en af vores medarbejdere har været i Fogedretten for at gennemgå et mindre antal sager, hvor vi er i gang med at implementere afdragsordninger – men vi var ikke opmærksomme på, at det at sagerne ikke blev afsluttet på mødet havde den konsekvens, at det ville udløse en erklæring om insolvens.

- Økonomien har været lidt stram hen over vinteren hvor fodbolden ligger stille, og vi jo derfor ikke har nogen indtægter på f.eks. kampe og merchandise, mens vi fortsat betaler løn til spillere, staben samt øvrige omkostninger. Vi havde også forventet en endelig afgørelse i CAS sagen mod den tidligere ejer af Fremad Amager Elite russeren Elite Anton Zingarevich som vi indtil nu har vundet to gange, og hvor vi senest 12. januar havde forventet en udbetaling i omegnen af 1,5 millioner danske kroner.

- For en god ordens skyld vil jeg lige gøre opmærksom på, at de skyldige beløb samlet ligger i hundredetusinde kroners klassen, så det er ikke noget der truer Fremad Amager Elite. Jeg er allerede gået i gang med at rejse ekstra kapital og forventer at få helt styr på forretningen inden for den næste måneds tid, slutter Lars Hein.

Fremad Amager er på syvendepladsen i 2. division.