Foto: FC Helsingør
1. division

Går på rov hos Superligaens tophold

FC Helsingør har forsærket sig med et af FC Nordsjællands talenter.

FC Helsingør har forstærket sig frem mod forårssæonen, da man er gået på rov hos Superligaens tophold.

Klubben fra Nordsjælland oplyser på sin hjemmeside, at man har skrevet kontrakt med Frederik Karlsen, som kommer til fra FC Nordsjællands U19-hold.

- Frederik er en utrolig spændende spiller, som gennem hans ungdomsår har vist sit store potentiale på højeste nationale niveau. Og så er det jo altid særligt når man henter en lokal gut hjem. Han er en bomstærk spiller med rigtig gode kompetencer, som vi nu håber han kan få udfoldet her hos os, siger sportsdirektør Janus Kyhl om tilføjelsen.

18-årige Frederik Karlsen gør sig på højre back, men skader har sat en stopper for hans helt store gennembrud i FC Nordsjælland. Nu skal han istedet forsøge at slå igennem i 1. division.

- Det er skønt at vende tilbage og nu skal der fokus på fodbolden. Drengene har været fantastiske i omklædningsrummet og jeg føler mig meget velkommen. Selvfølgelig har det været lidt ambivalent at skulle møde sin gamle klub, men nu handler det om at blive klar til forårssæsonen.

- Man skal lige tilpasse sig nogle ting, men vi skal bare ud og give den gas. Og så glæder jeg mig selvfølgelig til at vise mig frem i min første officielle kamp og få en masse gode oplevelser og sejre med vores fans, siger Frederik Karlsen.

Højre backen har trænet med i FC Helsingør siden opstarten, hvor han også har optrådt i to venskabskampe. Den ene af dem var sågar mod hans nu tidligere klub FC Nordsjælland.

Frederik Karlsen har en fortid i Snekkersten IF, hvor han spillede som helt ung, inden han tog turen til akademiet i FC Nordsjælland. Han har underskrevet en kontrakt med FC Helsingør frem til sommer.