• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Victor Risager

Holdkammerater anmelder Næstved-spiller for vold

Foto: Getty Images

I Næstved Boldklub er en spiller anklaget for vold af to holdkammerater.

Af Victor Risager

I Næstved BK kører alt ikke ligefrem på skinner. Klubben ligger til nedrykning i NordicBet Ligaen, træneren blev for nylig fyret, og i weekenden kom det frem, at klubbens nye ejere mangler at betale til de tidligere ejere.

Nu skriver Sjællandske også, at to holdkammerater har politianmeldt en Næstved-spiller for vold.

Det er de to tyskere Hendrik Starostzik og Marcus Mlynikowski, som har meldt landsmanden Alexander Schmitt til politiet efter en episode i forbindelse med en bytur.

Sammen med en fjerde holdkammerat, Dennis Blaser, var de fire Næstved-spillere taget til København, og efter en tur i nattelivet blev Alexander Schmitt voldelig. Det fortæller Hendrik Starostzik.

Læs også:Rutineret tysker: Jeg havde aldrig troet, jeg skulle spille i Danmark

- Alexander Schmitt kom tilbage i lejligheden og begyndte at irritere og drille Marcus. Det blev han træt af, og de blev uenige. Først begyndte Alexander Schmitt at slå̊ på Marcus, men da jeg forsøgte at lægge mig imellem, så̊ begyndte han at slå̊ på mig, fortæller Hendrik Starostzik til Sjællandske.

Starostzik fortæller, at der i første omgang kom ro på situationen, men at Alexander Schmitt begyndte at slå igen. Denne gang blev Starostzik ramt, mens der også blev smadret nogle ting i den lejlighed, de havde lejet, og derofr har Starostzik og Mlynikowski meldt sagen til politiet. Ifølge avisen bekræfter Næstved Boldklub, at der er en sag imellem de to spillere.

Både Hendrik Starostzik og Alexander Schmitt kom til Næstved i januar, men mens sidstnævnte har spillet flere kampe for klubben, har Hendrik Starostzik ikke spillet en eneste kamp og har forladt Næstved. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus