Video : Tipsbladet
1. division

Hvidovre ser nærmere på Superliga-talent

1. divisionsklubben har i denne uge besøg af et par spillere, blandt andre 18-årig SønderjyskE-spiller.

De startede skidt i efteråret, men pludseligt klikkede alt for Hvidovre, der fik masser af point på tavlen og flirtede med top seks, inden ligaen gik på vinterpause. Klubben står dermed godt før foråret i 1. division, hvor målet er at undgå at rykke ud af rækken. Der er aktuelt seks point ned til Kolding, der er under stregen.

Og til opgaven med at undgå at rykke ud af rækken, kan der komme et par nye folk ind. I hvert fald ser Hvidovre IF nærmere på et par spillere. Det skriver Hvidovre Avis.

Læs også:Vinterpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Den ene spiller til dagligt i Roskilde fra 2. division og hedder Mileta Rajovic, 21 år, mens den anden er SønderjyskE's bare 18-årige Valdemar Frahm.

- Den anden spiller, vi har glædet os til at se nærmere på allerede nu, er den kun 18-årige Valdemar Frahm, der har været anfører hos SønderjyskE U19, der spiller i ligaen. Han er flyttet til København og har mulighed for at vise sig frem de næste to uger. Han er en høj hovedstødsstærk midtstopper, der kunne have potentiale på sigt, siger sportschef Peter Lassen til Hvidovre Avis.

Læs også:Helenius: Vi var ikke bedste venner i begyndelsen

Klubben åbner foråret mod Peter Lassens tidligere arbejdsgiver fra Silkeborg IF. Opgøret spilles i midten af februar på kunstgræsbanen i Silkeborg.

Læs også:Brøndby-indkøb nærmer sig Superliga-rekord

Læs også:Vender tilbage til Danmark: Silkeborg henter tidligere Viborg-keeper

Læs også:Silkeborg-angriber testet positiv for coronavirus