• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Lasse Sylvest Mikkelsen

Afbryder forhandlinger: Har ny klub på plads

Foto: Getty Images

Superliga-stopper fortsætter ikke i den kongeblå trøje, selvom der har været forhandlinger klubben og spilleren imellem.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

Kasper Enghardt har netop meddelt Lyngby Boldklub, at han har fundet en ny klub, og dermed står det klart, at den 29-årige Kasper Enghardt ikke fortsætter i Lyngby Boldklub i næste sæson.

Det oplyser klubben på sin hjemmeside.

Lyngby oplyser, at de og Kasper Enghardt var "for langt fra hinanden" i forhandlingerne om en forlængelse af den kontrakt, der udløber med udgangen af juni. I stedet skal forsvarsspilleren tilbage til FC Helsingør, for hvem han også spillede for i perioden 2011 til 2016.

- Det er klart, at en spiller med Enghardts niveau altid er interessant, men vores strategi er, at prioritere unge spillere fra vores dygtige akademi, og der er to af dem i Høholt og Panjeskovic på Enghardts plads, foruden Gregor og Tshiembe, fortæller Andreas Byder og fortsætter:

- Vi ville selvfølgelig gerne have beholdt Enghardt, men vi var desværre for langt fra hinanden i de forhandlinger, vi har haft. Vi vil gerne takke Enghardt for alt, men vi er også sikre på at, at vi har en trup, der er god nok til at rykke direkte tilbage i Superligaen igen, afslutter han.

Kasper Enghardt takker for sin tid i klubben, hvor han har været med til at kæmpe om nedrykning.

- Jeg vil gerne takke alle i og omkring klubben – spillere, trænere, ledelsen, kontoret og ikke mindst fansene. Jeg har haft en fantastisk tid i Lyngby, med en masse fede oplevelser og rigtig mange gode mennesker, som jeg har nydt at bruge min hverdag sammen med, og derfor har det heller ikke været nogen nem beslutning.

- Fansene har haft en kæmpe betydning for os spillere, hvor de altid har bakket os op i medgang og modgang. Det sætter jeg enorm stor pris på. Jeg håber alt det bedste for hele klubben, spillerne og fansene, fortæller den 29-årige midterforsvar i forbindelse med skiftet.

I FC Helsingør er man godt tilfreds med at få Superliga-erfaring ind i truppen.

- Vi har altid håbet på, at Kasper kunne vende tilbage en dag. Og nu, hvor han havde kontraktudløb, ville vi gøre alt for at det kunne lade sig gøre. Det er en kæmpe dag for klubben, at en af vores største profiler nogensinde har valgt at komme tilbage til FC Helsingør. Det er en kæmpe cadeau for hele projektet og den sportslige sektors ry, at vi er lykkedes med at tiltrække en Kasper Enghardt i sin bedste fodboldalder.

- Det har så også kunne lade sig gøre fordi vores bestyrelse bakker op om det arbejde vi udfører i den sportslige afdeling, og støtter os hele vejen. Vi er meget stolte og glade for at Kasper har valgt os, i hård konkurrence med andre klubber. Det er stort for både klubben og byen.

Kasper Enghardt har været i Lyngby Boldklub siden 2019, hvor han kom til fra Randers FC.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020