1. division

Roskilde og Nykøbing deler point i målrigt opgør

Nykøbing leverede et comeback i torsdagens opgør mod bundholdet FC Roskilde i NordicBet Ligaen.

Der blev ikke fundet en vinder, da FC Roskilde og Nykøbing FC spillede 2-2 i den 26. spillerunde af NordicBet Ligaen torsdag aften.

Dermed må hjemmeholdet fortsat tage til takke med sidstepladsen i tabellen, mens Nykøbing fortsat ligger lige over nedrykningstregen med to point ned til Hvidovre.

Roskilde kom først på måltavlen, da Mileta Rajovic bragte hjemmeholdet foran med 1-0 i det 36. minut.

Små ti minutter senere sendte Roskildes målmand en lang bold op i banen. Bolden havnede hos Sebastian Czajkowski, der kunne sparke læderet i netmaskerne til 2-0.

I anden halvleg vågnede Nykøbing op til dåd. Sebastian Koch reducerede til 2-1 få minutter efter pausen.

I det 66. minut blev det til en udligning for gæsterne, da Lars Pleidrup sendte bolden i kassen til slutresultatet 2-2.