1. division Oliver Okstrøm

Schwartz: Corona satte stopper for alt i England

Foto: Getty Images

Nu er den danske målmager tilbage på dansk grund.

Af Oliver Okstrøm

Da Ronnie Schwartz skiftede fra FC Midtjylland til engelske Charlton var det med en topscorertitel og et dansk mesterskab bag sig. Men efter en nogenlunde start i det engelske, så gik det hurtigt den gale vej.

Som tiden gik endte 'Plaffemininisteren' med at ryge helt af holdet, men det hele er alligevel noget, som han slet ikke fortryder. Det fortæller han i et interview med TV2 Nord.

- Starten var jo en kæmpe oplevelse. Det havde altid været en drøm at prøve og komme derover og spille og mærke fans og det ene og det andet, men corona har jo nærmest sat en stopper for alt. Det gjorde det også i forhold til fans i hvert fald. Men det var en super fed oplevelse. Det er en, jeg aldrig ville være foruden, siger han og fortsætter:

- Desværre gik det ikke, som jeg havde håbet på. Sådan er det også engang i mellem i livet. Jeg trængte til at komme hjem og få noget glæde ved det igen og mærke at være en del af en trup - og ikke bare komme til træning hver dag og føle, at man bare skulle være der for at skulle være der. Så der er flere årsager til, at det ikke gik, men det er en oplevelse, som jeg ikke vil være foruden, forklarer Ronnie Schwartz.

Det er i 1. divisionsklubben Vendsyssel, som han nu skal bombe kasser ind for.

Her er målsætningen for ham at de meget gerne skal op i top 6, men at det først handler om at sikre overlevelse. I øjeblikket er de på 9. pladsen med fire point op til nummer seks - og seks ned til Hobro på 11. pladsen.

Tidligere har Ronnie Schwartz erkendt, at han ikke præsterede, som han skulle i Charlton. Læs mere om det her.