Video : Tipsbladet
1. division

SønderjyskE præsenterer ny spiller

SønderjyskE henter midtbanespiller fra Nordmakedonien.

Sefer Emini er ny spiller i SønderjyskE.

Det bekræfter klubben i en pressemeddelelse.

Den 22-årige nordmakedonske midtbanespiller har skrevet under på en treårig aftale efter et ophold i den nordmakedonske klub FK Makedonija.

- Vi er meget glade for at have lavet en aftale med Sefer Emini, som trods sin unge alder allerede har prøvet mange ting. Han har spillet fast i den nordmakedonske liga og har fået hår på brystet med et udenlandsophold i Rusland, og han har spillet flere ungdomslandskampe. Nu tager han turen til Sønderjylland, hvor vi er overbeviste om, at han vil udvikle sig godt i vores stærke set-up, siger Esben Hansen, der er sportsdirektør i SønderjyskE.

Semer Eminis ophold i Rusland var i klubben Akron Togliatti, der til daglig spiller i den næstbedste russiske liga.

– Han er en meget talentfuld spiller, der vil passe godt ind i truppen, og som kan komplementere de øvrige midtbanespillere, vi har. Han er en duelstærk spiller med en fin teknik og et rigtig godt højreben, hvilket også gør ham til en ganske målfarlig midtbanespiller. Vi glæder os til at se ham i den lyseblå trøje på Sydbank Park, forklarer SønderjyskE-sportsdirektøren.

Midtbanespilleren fik debut i den nordmakedonske liga som 18-årig.

Her fire år efter skal han vænne sig til en tilværelse i SønderjyskE, der har åbnet sæsonen i 1. division med fire sejre og to nederlag. Det placerer klubben på en øjeblikkelig tredjeplads med seks point op til Vejle Boldklub.

Fredag skal SønderjyskE igen i aktion, når Næstved BK kommer på besøg på Sydbank Park.

Der er kampstart klokken 19.00.

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.