• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Anders Dehn

Tidligere SL-topscorer er i dialog med dansk klub

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Ronnie Schwartz er kontraktfri, men er i øjeblikket i dialog om at skrive kontrakt med 1. divisionsklubben Vendsyssel FF.

Af Anders Dehn

I går fik Ronnie Schwarzt ophævet sin kontrakt med engelske Charlton, men han skal næppe frygte at gå ledig ret længe. Ifølge Nordjyske er han allerede i dialog med Vendsyssel FF.

Den tidligere Superliga-topscorer snakkede allerede med Vendsyssel i sommer, skriver avisen, men dengang blev det ikke til en aftale. Nu forsøger parterne sig igen.

Den store forskel denne gang er naturligvis, at Schwartz står uden kontrakt efter bruddet med Charlton. Vendsyssel kan dog ikke gøre brug af ham, før transfervinduet åbner igen til januar.

Ender Ronnie Schwartz i Vendsyssel, vil det være et gensyn med Nordjylland. Her er han født og opvokset, og han fik sit gennembrud som professionel for regionens største klub, AaB.

Siden har han været rundt i en lang række klubber i ind- og udland. Han skiftede til Charlton i januar 2021, men fik kun 16 kampe og scorede ét mål, før han altså fik kontrakten revet over.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020