• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Kenneth Jensen

Tidligere Superliga-angriber stopper i Vendsyssel og Danmark

Tidligere Superliga-angriber stopper i Vendsyssel og Danmark

26-årige Ken Fagerberg har fået ophævet sin kontrakt med Vendsyssel FF, og han kan dermed vende hjem til Sverige.

Af Kenneth Jensen

Fredag præsenterede Vendsyssel to nye spillere i form af Kemy Agustien og Zoran Vujovic, og de to aftaler har måske betydet, at Vendsyssel har kunnet imødekomme angriber Ken Fagerbergs ønske at forlade klubben før tid.

I hvert fald meddeler Vendsyssel FF, at svenskerens aftale med klubben er ophævet. Han havde oprindeligt udløb til sommer, men har haft et ønske om at vende tilbage til Sverige, lyder det fra klubben.

- Ken var afgørende for os i sidste sæson, hvor han blev topscorer for os og viste, hvilket højt niveau han kan ramme. Det har været lidt anderledes efter sommerpausen, hvor han af forskellige årsager har stået bag (Nicolas, red.) Bøgild og (Viktor, red.) Ahlmann. Han har nu selv ønsket at komme tilbage til Sverige, og selvom vi har brug for angribere og gerne havde beholdt ham, har vi valgt at efterkomme hans ønske. Ken har været meget vellidt i truppen, og vi ønsker ham alt det bedste fremover, siger sportschef Jakob Krüger til klubbens hjemmeside.

Dermed kan den tidligere AC Horsens-, Viborg- og FC Midtjylland-angriber lede efter en ny klub i Sverige, hvor han tidligere har spillet for Örgryte, inden FCM i 2008 købte angriberen til Danmark.

Superliga

Optakt: Hobro IK - Randers FC
Optakt: Hobro IK - Randers FC

Hobro har vundet de seneste tre hjemmekampe og kæmper nu for at komme væk fra sidstepladsen, mens Randers FC omvendt ...

Mere Superliga

Fokus