• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Mikkel Fuhr Nielsen

Topscorer på vej til Danmark for at skrive under

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Sønderjyske er meget tæt på at skrive under med en ny angriber.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Sønderjyskes kamp for at vende retur til Superligaen har ikke fået den bedste start.

Man overvintrer ti point bag ligaens førerhold Vejle Boldklub, men nu begynder man så at røre på sig i håbet om et bedre forår.

Der Nordschleswiger skriver, at Sønderjyske henter en ny angriber i Aarhus Fremad.

Ifølge deres oplysninger så er der tale om topscoreren i 2. division, Søren Andreasen, som kommer til Sønderjyske fra Aarhus Fremad. Ifølge avisen er han på vej til Danmark fra klubbens træningslejr i Tyrkiet for at sætte sin underskrift på en kontrakt med Sønderjyske.

Haderslev-klubben formåede i sommer at holde fast i Emil Berggreen, men den bomstærke angriber, der elsker at score mod OB, har døjet for meget med skader i løbet af efteråret.

Derfor får man nu et nyt pålideligt våben i front i form af 26-årige Søren Andreasen, der har scoret 13 mål og leveret seks assister i 14 ligakampe for Aarhus Fremad.

Søren Andreasen fik også 71 minutter på banen, hvor det blev til en enkelt scoring i ydmygelsen af Brøndby IF i pokalturneringen. Foruden fuldtræfferen mod Brøndby er det blevet til yderligere to kasser i pokalturneringen.

Selvom Søren Andreasen er den første markante signing i Sønderjyske denne vinter, så har man rokeret på trænerbænken i håbet om et bedre forår. Henrik Hansen er fortid som cheftræner, mens man har hentet Thomas Nørgaard hjem fra Sparta Prag.

I afspilleren ovenfor kan du gense målene fra Aarhus Fremads 4-0-sejr over Brøndby IF i pokalturneringen.