Video : Tipsbladet
1. division

Var et enormt AaB-flop: Nu skifter han til tophold

Tidligere AaB-flop lander aftale med Kroatiens nummer et.

Der er mange ting, der ikke er gået efter hensigten i AaB de seneste par sæsoner. Én af smutterne er Aleksandar Trajkovski.

Nordjyderne lejede offensivspilleren i Mallorca i sommeren 2021, dengang AaB stadig var en Superliga-klub, og Trajkovski er ét af de største navne i Nordmakedonien. Da han ankom til AaB, var det blandt andet med Serie A og La Liga-kampe på CV'et, så der var noget at binde forventningerne op på. 

Aleksandar Trajkovski blev imidlertid en kæmpe fiasko i AaB, hvor det blot blev til ni optrædener, inden lejeaftalen blev ophævet et halvt år før tid.

- Der kan være forskellige årsager til, at en spiller ikke fremstår i sin bedste udgave. Når jeg har set træningerne, kunne han nogle gange være den bedste, og andre gange var han slet ikke til stede. Det er mennesker, vi har med at gøre, og derfor er det svært at give en entydig konklusion, sagde AaB's daværende sportschef Inge André Olsen til Tipsbladet efter Trajkovskis afgang.

Efter fiaskoen i Aalborg tog nordmakedoneren til Saudi-Arabien, og nu har han foretaget endnu et klubskifte - tilmed et ganske udmærket af slagsen. 31-årige Aleksandar Trajkovski har således skrevet kontrakt med Hajduk Split, der lige nu er på førstepladsen i den kroatiske liga. I sidste sæson blev holdet nummer to.

Aleksandar Trajkovski har underskrevet en to-årig aftale med Hajduk Split, der i denne sæson går efter at vippe suveræne Dinamo Zagreb af pinden i Kroatien.

Offensivspilleren er noteret for 83 landskampe og 21 scoringer for Nordmakedonien.